clickofmind
senior
Un meci frumos ...
Ma Long s'a pierdut total in setul 5 ...
Ma Long s'a pierdut total in setul 5 ...
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cand nu'ti intra, clar ... adversarul este unul complex.
Ce sa zic, BRAVO JIKE !!!
Sincer , mie nu mi sa parut foarte spectaculos jocul la acel nivel. Foarte aproape de masa , foarte rapid, dar spectacolul lipseste astfel . Prea multa viteza scade spectacolul . Poate gresesc dar nu am vazut schimburi spectacloase .Ma refer la finala bineinteles.
Traim in secolul vitezei, nu ?Sincer , mie nu mi sa parut foarte spectaculos jocul la acel nivel. Foarte aproape de masa , foarte rapid, dar spectacolul lipseste astfel . Prea multa viteza scade spectacolul . Poate gresesc dar nu am vazut schimburi spectacloase .Ma refer la finala bineinteles.
Traim in secolul vitezei, nu ?
Asta este jocul acum ...
Si apropo de spectacol, cred ca un meci de senzatie a fost acela dintre Ma Long si Jun Mizutani ...
:think:
ma long este peste zike in disputele directe!totusi este destul de greu s fci o diferent intre cei 2!depinde si de form de moment!s-a vazut ca ma long a cedat psihic!un joc frumos!xiu xin nu a fost la nivelul asteptat!La cata bataie i-a dat Ma Long lui Zhang in ultima perioada era normal sa vina si o infrangere. Modul in care Ma Long l-a invins pe nr.1 mondial in semifinala spune multe, poate o sa vedem la Paris o finala intre cei doi.