Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Si-acu' tre' sa tinem toti cu Jike?!? Nu cred ca tre' ca "Ma Long-ii" sa fie lamuriti sa tina cu Jike sau invers. Fiecare are dreptul la o parere si fiecare tine si simpatizeaza cu cine vrea!
Si eu tin cu Jike, cu toate ca e el prost si nu da autografe si fitos cum e el, are cel mai complex joc la ora actuala si de asta a fost locul 1 ft mult timp si va mai fi zic eu... m-am uitat la ultimu lui meci cu Xu Xin cand a pierdut, parca nu dadea 2 bani pe Xu Xin nu ii pasa pur si simplu daca pierde sau castiga, chiar nu il interesa si in alte meciuri cu jucatori sub valoarea lui am vazut acelasi lucru, parca nu joaca nimic numa cat sa castige si atat... dar cand e vb de un titlu important nu prea pierde, da tot ce poate si cam matura cu totiNu-i nicio realitate. E punctul tau de vedere
. Asta ziceam... Eu zic ca Xu Xin si Ma Long sunt peste Jike. Asta nu inseamna ca asta-i realitatea. E parerea mea
. Cum si tu ai parerea ta
.
Ce naiba,este un joc de amatur-isti,intra sau nu intra.La nivelu asta nu exista asa ceva si sa vorbim realiatea,lui Ma Long,nu-i mai prea intra de multa vreme servici 0 revere,abea da 2-3 schimburi...........Nare rost sa mai discutam,o spun palmaresul. Si inca ceva.nu sunt un fan Jike,dar vad realitatea.
7 luni, din iunie pana in decembrie 2012.... de asta a fost locul 1 ft mult timp...