Turneu final pentru copii

De ce sunteti asa de suparat? Daca spui de exemplu " tara arde si baba se piaptana " suna mai bine?
nu sunt suparat, sunt jignit!
nu conteaza în discuția asta ce face „baba” și nici nu ?nseamna ca „arde” ceva daca domnul Zedler a facut o propunere de toata lauda.
eu sunt primul care ma bucur sa aud ca cineva chiar vrea sa-l ajute, iar pe dumneavoastra va apreciez ca vreți și puteți sa faceți asta!
doar atât cred ca ați greșit de fapt, ca nu mai era nevoie sa scrieți „unii au timp de poezii”, era suficient sa fi scris doar „eu chiar vreau sa va ajut și îmi pare rau ca alții nu pot și ei”. mie acum îmi pare rau ca am deranjat sau plictisit cu poeziile mele naive și neinteresante.

Prieteni ,nu va mai certati...sau continuati in privat...sau privata.
e doar o initiativa minunata si nu-i ajutati asa cu nimic pe organizatori,ci doar alimentati cu tensiune inutila.
o sa incerc sa vin si eu cu cativa copii,daca o sa gasim sprijin de undeva...la noi totul este GRATIS asa ca nu exista fonduri pe care sa ne certam...

Stimati colegi,
ma vad nevoit sa va reAMINTESC ca postul acesta a fost deschis pentru a semnala organizarea turneului final pentru copii si unele inconveniente referitoare la acesta!
Va rog respectuos sa nu mai "poluati" postul deviindu-l de la subiectul initial,daca doriti cu-adevarat sa ne ajutati!
Aici nu este vorba de a ne face publicitate(gratuita)!
Va multumesc tuturor pentru bunele intentii dar pe cei care nu au inteles rostul prezentei interventii ii poftesc sa se "desfasoare" in alta "fereastra".

Back
Sus