ÎNCHIS VAND W.Schlager impecabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

cezar

junior
Caut XIOM STRADIVARIUS ST

lemne
Werner Schlager CArbon - dintre primele serii cu fluture argintiu pret 380 fara transport / 400 transport inclus

omega 2 europa rosu de 1,8 , 15,6 / 15 jucata 2 saptamini 6-7 antrenamente-separat 70 lei

tibhar sinus sound negru 2,0 jucata 2 saptamani 6-7 antrenamente ( separat 50 lei ) 15,6 / 15

PRETURILE NU INCLUD TRANSPORTUL
plata se va face in cont sau ramburs
contact 0743122796 sau pm

Ultima editare:
Salut! Sa nu faci afaceri cu el ,,, este cel mai mare >>> mincinos, si tepar >>>>> de cati am intalnit, pana si el crede ce minte... si cel mai rau ca te minte in fata, adica el spune ca ti ofera tie lemnul sau fata in cauza si in alt anunt o vinde si la altul... ori are cu capul... ori se,, crede,, destept si pe noi prosti... :thumbdown:

http://www.tenisdemasa.ro/forum/private.php?do=showpm&pmid=218710

aici imi spune ca a trimis lemnul grubba carbon+ in schimbul lemnului meu tricarbon... si el nu a trimis nimic teapa ...

scuze, pt. interventie Cezar...

Ultima editare:
nici o problema leo
am cumparat de la spooneta 2 fete pt un prieten
i-am platit in cont si am asteptat sa vad ce vine - iar fetele exact ca in descriere ( rakza noua - cred ca jucata 1-2 sapt , citeva antrenamente ; iar cealalta ca in descriere )
eu nu am nimik sa-i reprosez , chiar a fost OK
spooneta am raspuns la mp

Tibhar Grass D. Techs 1,2 rosu 2 saptamini 55 lei
Sunt interesat - dimensiuni si, daca se poate, poze (pe privat).

miine pun poze
le fac pe zi caci noaptea nu ies OK - aparatul meu nu e extraordinar , cind ma intorc mai pe seara am sa o masor si poate incerc si citeva poze -- nu are mai mult de 8-10 ore jucate
legat de ZLC e cineva interesat sa-l achizitioneze - e rezervat pina miine
si ma interesaza schimb doar cu un ZLF
ms oricum

Ultima editare:
Leo33...? Un tip super serios si pregatit. Merita toata increderea! Daca zice el ca a patit-o trebuie sa-l credem si sa ne pazim de nemernici.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus