ÎNCHIS VAND W.Schlager impecabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salut ma intereseaza urmatoarele : XIOM OMEGA 4 europa 15,2 / 14,6 rosie 2, butterfly spinart rosie, omega 2 europa rosu de 1,8 jucata 2 saptamini 6-7 antrenamente, as dorii niste poze si dimensiuni ( unde nu sunt ), cit au fost jucate ( unele ) si un pret final pe MP. Multumesc
Poate te intereseaza ceva lemne la schimb??

Salut ma intereseaza urmatoarele : XIOM OMEGA 4 europa 15,2 / 14,6 rosie 2, butterfly spinart rosie, omega 2 europa rosu de 1,8 jucata 2 saptamini 6-7 antrenamente, as dorii niste poze si dimensiuni ( unde nu sunt ), cit au fost jucate ( unele ) si un pret final pe MP. Multumesc
Poate te intereseaza ceva lemne la schimb??
am trecut dimensiunile , dar poze doar in cursul zilei de miine
omega 2 eu am taiat-o , am si ambalaj si cealalta bucata - am jucat f. putin cu ea , mai mult am incercat-o
spinart are aprox 6-7 saptamini ( poate 2 luni ) de 2 sau 3 antrenamente p0e saptamina , arata foarte bine
omega 4 euro este OK nu a-s putea sa va spun exact cam cit de jucata este dar arata bine
va veti convige miine cind adaug poze
pret pt toate 3 ar 210 lei - transport inclus sau 200 fara transport

am adaugat poze cu cele de mai sus
din pacate omega euro am incercat sa o curat si din graba s-a rupt buretele
drept urmare am scos-o de la vinzare
spinartul l-am pus pe innershield sa incerce cineva si daca ia lemnul cu tot cu fete pleaca acolo
de aceea am trecut in dreptul ei rezervat
o zi buna

buna:)
ma intereseaza Butterfly T05 15,1 / 14,5 negru 2,1 40 lei
poti pune ceva poze ?
multumesc

Daca revine spinart-ul la vinzare sa il rezervi ptr mine , ms. sau poate vrei un schimb cu tibhar evolution EL-P rosu.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus