iahim senior 6 Mar 2013 #41 Pleaca cineva din București sambata dimineata cu un loc si pentru mine? Multumesc
B bute junior 6 Mar 2013 #46 gabi.gogu a spus: sorine, asa poate ajung si eu pe meleagurile voastre, mult laudate sper sa pot, deoarece mi-ar face placere... Click pentru a extinde... filimon bogdan open - - - Actualizat - - - FILIMON BOGDAN OPEN - - - Actualizat - - - FILIMON BOGDAN OPEN
gabi.gogu a spus: sorine, asa poate ajung si eu pe meleagurile voastre, mult laudate sper sa pot, deoarece mi-ar face placere... Click pentru a extinde... filimon bogdan open - - - Actualizat - - - FILIMON BOGDAN OPEN - - - Actualizat - - - FILIMON BOGDAN OPEN
mihais mioveni maestru 7 Mar 2013 #47 Din Mioveni: Remus Vasiliu - OPEN; Rizescu Gheorghe si Stoica Mihai - AMATORI.
Popa Mircea senior 7 Mar 2013 #50 Din Brașov la amatori : Marin Floricel Padurariu Costel Antal Denes si Popa Mircea
victorache senior 7 Mar 2013 #52 gabi.gogu a spus: Din Cluj-Napoca: Gogu Gabriel, Open Click pentru a extinde... Mi-ar face placere sa ne revedem la Topoloveni,poate-l convingi si pe prietenul si colegul tau,Silviu....sa ne vedem cu bine,Gabi.:thumbup:
gabi.gogu a spus: Din Cluj-Napoca: Gogu Gabriel, Open Click pentru a extinde... Mi-ar face placere sa ne revedem la Topoloveni,poate-l convingi si pe prietenul si colegul tau,Silviu....sa ne vedem cu bine,Gabi.:thumbup:
pribeagu organizator local 7 Mar 2013 #53 Din Pitești la OPEN Ionescu Tudor La AMATORI : Niculescu Daniel
andu junior 7 Mar 2013 #56 din Curtea de Argeș - Preda Nicolae - Amator. - - - Actualizat - - - din Curtea de Argeș - Stan Catalin - Amator
din Curtea de Argeș - Preda Nicolae - Amator. - - - Actualizat - - - din Curtea de Argeș - Stan Catalin - Amator
valentin soare organizator local 8 Mar 2013 #58 Din Valenii de Munte Soare Valentin-open; Din Izvoarele Panaitescu Stefan-open.