Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Intre VALCEANU si DUMITRA este castigatorul FANE MEDELEANUFoarte bune sarmalele,cat si tuica cu care ne-a obisnuit Sorin.Dar totusi am o nelamurire Sorine,pune,te rog,podium-ul la ambele categorii,la open chiar nu stiu care a fost rezultatul finalei.Toate bune.
La porti de sarmale,ca pe Fane l-am vazut la trei porti dar nu stiu daca sa oprit:lol:Intre VALCEANU si DUMITRA este castigatorul FANE MEDELEANU
Un turneu frumos bine gestionat ca de obicei de Sorin,felicitari castigatorilor si cum a zis si Dan Petrov mai sus sarmalele ffffbune.
- - - Actualizat - - -
uitasem gata Dane nu iti mai aduc zaibar ca vezi fara zaibar ai ajuns in semifinale,FELICITARI
Foarte bune sarmalele,cat si tuica cu care ne-a obisnuit Sorin.Dar totusi am o nelamurire Sorine,pune,te rog,podium-ul la ambele categorii,la open chiar nu stiu care a fost rezultatul finalei.Toate bune.
Mi-e greu sa anticipez cine a castigat finala la Open,crede-ma.Sunt tablourile eliminatorii si la Amatori si la Open prezentate in pagina anterioara. Cu putina bunavointa iti vei da seama ce s-a intamplat cu primii 16 la ambele categorii. Toate cele bune. Vine si clasamentul final in curand.
dl. VICTOR urmariti cu atentie primul tur eliminatoriu si observat ca intre VALCEANU si DUMITRA sunt puncte puncte si numele castigatorului turneului eliminatoriu dl VIOREL STEREA 3 -2 dupa un meci spectaculos cu o revenire puternica a dl. GABRIEL de la 0-2.Mi-e greu sa anticipez cine a castigat finala la Open,crede-ma.
Multam de precizare.Astazi,mai devreme nu am sesizat asta,fiind conectat pe o tableta.Acum revazand postul,pe un ecram mai mare,e clar de tot.Multam:thumbup:dl. VICTOR urmariti cu atentie primul tur eliminatoriu si observat ca intre VALCEANU si DUMITRA sunt puncte puncte si numele castigatorului turneului eliminatoriu dl VIOREL STEREA 3 -2 dupa un meci spectaculos cu o revenire puternica a dl. GABRIEL de la 0-2.
Cred ca toata lumea are dreptul la odihna duminica si la bucuria orelor petrecute cu familia, nu sa stea sa faca clasamente. Diseara sper sa le aveti!Si ca sa il suparam asa putin pe SORIN ca este prietenul nostru si intadevar are un program foarte bine gandit,are o mica problema ne tine pe jar tot timpul cu,clasamentul final il mai tine putin la copt![]()