ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Amandoua sunt foarte ok si putin mai rapide decat tackiness. Daca vreti sa dati topspin controlat mai bine luati Focus 1. Daca vreti sa taiati mult, mai bine Reflectoid.

ma intereseaza o fața Lkt red diamond, cum se comporta lipita cu adeziv pe baza de apa? v-am trimis mp.

V-am trimis un email pe site-ul magazinului online in legatura cu un lemn Galaxy si fețe DHS.
Stima.

Ultima editare:
sa nu ma uitati cu fața galaxy moon grosime max sau de cat aveti fața cu cel mai gros burete, culoare rosu

:(( sa inteleg ca doar dupa data de 24.03.2013 puteti sa imi trimiteti galaxy moon? off si cat o astept :))

Salut stocul de Andro si Yasaka!
Ma bate gandul sa fac niste "prostii" de genul ala, dar deocamdata nu-mi permite buzunarul... Discutam oricum prin mail. :)

Vlad, ti-am trimis MP... Te rog daca poti sa imi dai un raspuns.. Mersi anticipat :)

Am primit astazi coletul de la Vlad. Este a treia paleta pe care o cumpar de la el...
Aceeasi promptitudine in expedierea coletului, aceeasi calitate a paletei... Toate sunt de nota 10+. Desi fata Impuls si lemnul Temper Tech au fost folosite de el de cateva ori, acestea arata ca noi. Nimic de reprosat. Am mai primit in colet si un mic bonus constand in 2 postere si o revista cu produse. Mersi pentru ele ;)
Toata stima si respectul meu.
Inca o data mersi pentru tot si spor la vanzare in continuare :)

Buna ziua,sunt nou pe acest forum si vreau sa confirm calitatea produselor lui RBlade si corectitudinea,interesul fata de cumparator si ajutorul dat pentru ati gasi produsul optim.Am comandat un lemn Friendship 729 Fighter Arylate Carbon si fete
LKT Red Diamond si LKT Black Power.Raportul calitate pret este indiscutabil.Apelati la el cu toata increderea.Vine intradevar in ajutorul celor pasionati de tenis de masă.Mutumesc frumos.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus