ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Respectele mele pt Dl. Vlad (RBlade). Un om de nota 10+. Am comandat si eu o paleta de la dansul, binenteles dupa ce l-am bombardat cu intrebari si i-am cerut o gramada se sfaturi si recomandari, avand in vedere ca e prima paleta profesionala pe care o achizitionez. Am avut tot sprijinul necesar in alegerea setup-ului.
Urmare a discutiilor avute, recomandarile d-lui Vlad (lemn+fete) s-au potrivit la fix cu stilul meu de joc.
Paleta a ajuns in 2 zile , asamblata perfect, calitatea materialelor ireprosabila, numai buna de testat.
Recomand cu incredere.
Multumesc frumos.

Tot respectu' pentru acest om. Am luat azi paleta de la posta si am incercat-o, este foarte buna!
Mai comand una pentru un prieten;)

Il recomand.am comandat de cateva ori de la el si totul a fost ca la carte.azi am comandat maine am luat coletul de la posta.numai de la el primesc asa repede coletul nu imi dau seama de ce;))
Am o intrebare.aduci ai dhs h3 neo provincial?daca da la ce pret.da mi pm.nu te am mai sunat ca sa nu te deranjez.

sal vlad...am ridicat azi lemnul,este ok i-am lipit niste fete si are un simt excelent,are un simt soft mediu,cu sunet inalt......dar sa stii ca lemnul de la suprafata este ayous nu limba......nu am apucat sa joc la masa dar este pe masura asteptarilor mele....bafta si vanzare buna.....

La multi ani dl.Vlad.Multa sanatate si tot ce va doriti.Remus Tulcea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus