Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
daca e nou si ce gramaj are? eventual foto.da ,este cu maner ST.
draga Cornel eu iti trimit lemnul ,nu trebuie sa platesti inainte,sa verifici ,dar eu stiu ce vand!Lemnul Viscaria l-am rezervat eu, adica am zis ca il cumpar (am comunicat adresa si am primit contul unde sa virez banii) dar inca nu am dat banii pe el. Tin sa mentionez insa ca abia in emailul primit aflu ca lemul are "niste aschieri". De ce nu s-a scris asta de la bun inceput in anunt inca nu stiu ??. Apoi, pozele asa zis "detaliate" primite pe email sunt extrem de neclare. In termenii acestia tranzactia este suspendata, zic eu in mod justificat, pana se clarifica niste aspecte.
Tin totusi sa confirm ca dl mimusrem nu a mintit cum ca lemnul este vandut doar asa ca sa scape de suspiciunile ca ar fi clona dar pe de alta parte nici anuntul nu a fost facut corect, deoarece nu s-a mentionat ca lemnul are defecte si nici nu s-au postat poze suficient de clare.
Cu tot respectul pentru dl mimusrem, avand in vedere suspiciunile ca ar fi clona dar si anuntul incorect si pozele neclare, precizez ca lemnul il voi cumpara in termeni foarte fermi: fie postati poze clare pe forum ca sa vad o analiza serioasa daca este fake sau nu si sa se vada foarte clar defectele, fie trimiteti lemnul, il verific eu la cineva care se pricepe si daca e ok va trimit ulterior banii, iar daca este fals sau are defecte inacceptabile vi-l trimit inapoi fara prea mult tam-tam. Nu ati fost corect in anuntul postat si spun asta nu pentru ca lemnul ar putea fi clona (ca poate nu va pricepeti) ci pentru ca nu ati mentionat nimic in anunt despre defectele vizibile ale lemnului si nu ati postat poze clare. Deoarece eu sunt corect cu dumneavoastra ma astept la acelasi lucru din partea dumneavoastra. Nu va acuz de rea credinta dar acestia sunt termenii fermi in care voi cumpara lemnul rezervat, si cred ca oricine imi da dreptate in circumstantele acestea. Pastram legatura.
PS. As prefera ca pozele sa le postati aici pe forum si nu pe privat. Stima!
inainte de a acuza o persoana ca nu isi respecta clientii mai bine uitati-va la calificativele comerciale ! ati vazut un cumparator nemultumit? NU !!! atunci nu mai acuzati oamenii degeaba pt. a crea scandal !!!
as vrea sa demonstrez Dl.nduviscaria ,ca nu prea se pricepe la "materiale pt. tenis de masă"....sau mai bine zis ...ai umbla gura pe dinainte,se crede Expert!?.....se poate.eu acest lemn l-am cumparat de la un coleg de liga din Ungaria,stiu ca nu e clona ,si pt. asta a trebuit sa fac un sacrificiu....sa cumpar o CLONA!!!,doar sai demonstrez Dl. nduviscaria ca se inseala.nu acuz degeaba vb cu argumente!se vede destul de clar ca lemnul este fake!daca ar fi avut respect fata de clientii dansului ar fi scris clar VAND VISCARIA CLONA si era alta situatia!mie se pare aberant sa cumpar o clona la pret de original!nu trebuie sa profitam de faptul ca oamenii nu stiu sa diferentieze un lemn clona de original si sa-i pacalim asa cu nonsalanta!
ok,...dar eu nu mai am cuvinte!....nici nu mai stiu ce sa raspund.Sa posteze poza f clara cu scrisul lamei si apoi vom putea trage o concluzie extrem de rapid.Sa nu ne grabim inca,chiar daca pare evident,eu astept poza.
si char ati demonstrat stimate domn!char nu era de ajuns o clona?ati mai pus poze cu inca una?ambele sunt clone!nu vb in necunostinta de cauza!si din moment ce stiti diferenta dintre o clona si un original cum puteti sa ne vindeti o clona drept produs original?as vrea sa demonstrez Dl.nduviscaria ,ca nu prea se pricepe la "materiale pt. tenis de masă"....sau mai bine zis ...ai umbla gura pe dinainte,se crede Expert!?.....se poate.eu acest lemn l-am cumparat de la un coleg de liga din Ungaria,stiu ca nu e clona ,si pt. asta a trebuit sa fac un sacrificiu....sa cumpar o CLONA!!!,doar sai demonstrez Dl. nduviscaria ca se inseala.
lemnul din stanga este o clona.
se observa la siglele din maner diferenta,la gramaj asemenea,fluturele argintiu este mai pronuntat si de alta dimensiune,...cred ca atat ajunge!....oricum multumesc tuturor care au incredere .Stima tuturor.
- - - Actualizat - - -
binen teles ca lemnul meu este ...Jucat! deaceea am cerut doar 290 ron.....dar cred ca atata merita!
- - - Actualizat - - -
am uitat ..diferenta la lama este de aproape un cm.!
scrisul de pe lama..care daca lemnul ar fii original ar fii scris egal dintr-o parte in alta... adica aliniat perfect si la un cap si la celalalt..ceea ce pare ca acolo nu este...
Aceasta este diferenta vizibila imediat intre un lemn original si cele ale d-lui Mimusrem.
inainte de a acuza o persoana ca nu isi respecta clientii mai bine uitati-va la calificativele comerciale ! ati vazut un cumparator nemultumit? NU !!! atunci nu mai acuzati oamenii degeaba pt. a crea scandal !!!