Lemnul Viscaria l-am rezervat eu, adica am zis ca il cumpar (am comunicat adresa si am primit contul unde sa virez banii) dar inca nu am dat banii pe el. Tin sa mentionez insa ca abia in emailul primit aflu ca lemul are "niste aschieri"

. De ce nu s-a scris asta de la bun inceput in anunt inca nu stiu ??. Apoi, pozele asa zis "detaliate" primite pe email sunt extrem de neclare. In termenii acestia tranzactia este suspendata, zic eu in mod justificat, pana se clarifica niste aspecte.
Tin totusi sa confirm ca dl mimusrem nu a mintit cum ca lemnul este vandut doar asa ca sa scape de suspiciunile ca ar fi clona dar pe de alta parte nici anuntul nu a fost facut corect, deoarece nu s-a mentionat ca lemnul are defecte si nici nu s-au postat poze suficient de clare.
Cu tot respectul pentru dl mimusrem, avand in vedere suspiciunile ca ar fi clona dar si anuntul incorect si pozele neclare, precizez ca lemnul il voi cumpara in termeni foarte fermi: fie postati poze clare pe forum ca sa vad o analiza serioasa daca este fake sau nu si sa se vada foarte clar defectele, fie trimiteti lemnul, il verific eu la cineva care se pricepe si daca e ok va trimit ulterior banii, iar daca este fals sau are defecte inacceptabile vi-l trimit inapoi fara prea mult tam-tam. Nu ati fost corect in anuntul postat si spun asta nu pentru ca lemnul ar putea fi clona (ca poate nu va pricepeti) ci pentru ca nu ati mentionat nimic in anunt despre defectele vizibile ale lemnului si nu ati postat poze clare. Deoarece eu sunt corect cu dumneavoastra ma astept la acelasi lucru din partea dumneavoastra. Nu va acuz de rea credinta dar acestia sunt termenii fermi in care voi cumpara lemnul rezervat, si cred ca oricine imi da dreptate in circumstantele acestea. Pastram legatura.
PS. As prefera ca pozele sa le postati aici pe forum si nu pe privat. Stima!