București - Sport Kombat Tennis Halle - O noua sala de tenis de masa

o sala super ok pentru joc, insa cu cateva mici lipsuri la capitolul confort, care am inteles ca se vor rezolva cat de curand:
- ceva mai multe scaune / bancute. dupa ce joci in turneu, pur si simplu nu prea ai unde sta pe scaun, doar pe jos. (costin, mi se pare overkill sa faci tribune. un rand de bancute pe margine ar fi suficient)
- niste dulapioare pentru haine / bagaj
- luati si voi o mana de pliante de la firme de catering / pizza delivery si pune-ti-le la receptie, in caz ca are cineva chef si de altceva in afara de strudele si ciocolata :)
- un pic mai multe despartitoare. mesele din extremitati nu aveau aproape deloc

Multumim pentru sugestii, vom incerca sa remediem toate lipsurile. Asa cum este acum, sala a fost omologata de federatie. Cu celelalte imbunatatiri probabil ca va fi cea mai adecvata sala pentru tenisul de masa profesionist si amator.
OFERTA SPECIALA CONTINUA !!!!! INTRE 15.04 - 18.04 PLATESTI 10 LEI SI JOCI CAT VREI !!!!!!

Din data de 22.04.2013 va asteapta CEA MAI TARE OFERTA DE PE PIATA!!!!!!!
ABONAMENT DE MEMBRU AL CLUBULUI SPORT KOMBAT CONTRA SUMEI DE 150 LEI PENTRU 30 DE ZILE:
- ACCES NELIMITAT IN SALA
- 1 ORA PE SAPTAMANA CU ANTRENOR INDIVIDUAL
- 30 MINUTE/ZI LA ROBOT

facebook.com/sktennishalle, www.sportkombat.ro

Meci superliga

Meci superliga

Va invitam sambata 20 aprilie la un meci de tenis de masă din cadrul superligii masculine : ACTT București - Ateneu Resita

Se joaca tur -retur. Primul meci incepe la ora 11 iar al doilea la 15.

Va asteptam pe toti cei care doresc sa asiste ca si spectactori la aceasta confruntare!

O noua oferta pentru copii: deveniti membrii al clubului nostru pentru o taxa in valoare de 100 lei/lunar si aveti 2 antrenamente pe saptamana.

Incepand de astazi, proiectul social " SPORT PENTRU MINTE " a demarat!
Pentru moment sunt angrenate in acest proiect 4 centre de plasament de pe raza Sectorului 1.
Sunt invitate si alte centre de plasament din alte sectoare sa se alature acestui proiect ce consta in educatie prin sport, socializare, reintegrare si care imbraca forma unei campanii antistrada adica impotriva violentei, a drogurilor, jocurilor de noroc si bauturilor alcoolice.

Din data de 22.04.2013 va asteapta CEA MAI TARE OFERTA DE PE PIATA!!!!!!!
ABONAMENT DE MEMBRU AL CLUBULUI SPORT KOMBAT CONTRA SUMEI DE 150 LEI PENTRU 30 DE ZILE:
- ACCES NELIMITAT IN SALA
- 1 ORA PE SAPTAMANA CU ANTRENOR INDIVIDUAL
- 30 MINUTE/ZI LA ROBOT

dupa matematica mea... asta inseamna 4 sedinte de 1.5h (1h antrenor + 30m robot) pentru modicul pret de 150 de ron pe luna? daca-i asa, sper sa tineti promotia inca o luna, pana ma fac si eu bine :)

Cautam gradene pentru 190 locuri.
Daca aveti informatii va rugam sa ne contactati la 0728.959.799

Cautam gradene pentru 190 locuri.
Daca aveti informatii va rugam sa ne contactati la 0728.959.799
Poate se potrivesc cele retractabile, dar cred ca mai simplu este sa asezi de jur imprejur bancute de vara tip berar. Gasesti la firmele renumite de bere si te ajuta sa faci si o terasa din umbrelute sau corturi afara. Va fi cald si se merita un dozator,...am vz ca s-a inscris si Dan Petrov asa ca ma voi inscrie si eu cu cativa brasoveni.
Succes!

Poate se potrivesc cele retractabile, dar cred ca mai simplu este sa asezi de jur imprejur bancute de vara tip berar. Gasesti la firmele renumite de bere si te ajuta sa faci si o terasa din umbrelute sau corturi afara. Va fi cald si se merita un dozator,...am vz ca s-a inscris si Dan Petrov asa ca ma voi inscrie si eu cu cativa brasoveni.
Succes!
Gelutu eu cred ca Costi vrea de alea pentru tribuna;):D

Gelutu eu cred ca Costi vrea de alea pentru tribuna;):D
Danut, "retractabile" se refera la tribuna. Pe langa cele de tribuna, i-am propus si altceva....banci de berar, care dupa parerea mea sunt bune si ramane loc de trecere.

Program de sarbatori !
Duminica 5 mai - inchis
Luni 6 mai - deschis de la 12 la 20
Paste fericit tuturor si multa sanatate !

Ar fi profesionist din partea d-voastra daca ati anunta din timp schimbatul orarului macar cu 2-3 zile inainte - vezi cazul de azi...

Aveti dreptate! Nu suntem profesionisti dar poate devenim. Oricum, in aceasta sala nu facem afaceri. In primul rand noi avem 60-70 de copii de la centrele de plasament sector 1 pentru care nu plateste nimeni. Face cineva donatie?

Back
Sus