București - Sport Kombat Tennis Halle - O noua sala de tenis de masa

Buna ziua,domnilor,vacanta de vara a trecut.
tenis mai jucam si noi?
DL COSTI abonamentele pentru cei fideli va rog,sa nu uitati.
Sala este excelenta,poti juca in cele mai bune conditii.Va steptam la turnee.

Am fost si eu weekend-ul trecut sa vad sala. Super tare. S-o jucati cum trebuie ;).

SUPEROFERTA pentru iubitorii tenisului de masa: cu 70 ron/luna, devii membru al clubului nostru si ai acces in sala dupa urmatorul program: luni - vineri intre 14,00 - 22,00 si sambata - duminica intre 9,00 - 16,00. Relatii la 0728.959.799
Clubul Sport Kombat
Locatia: SK Tennis Halle ROMEXPO
OFERTA LIMITATA

Special pentru jucatorii din circuitul amatur bucuresti

Special pentru jucatorii din circuitul amatur bucuresti

SUPEROFERTA pentru iubitorii tenisului de masa: cu 70 ron/luna, devii membru al clubului nostru si ai acces in sala dupa urmatorul program: luni - vineri intre 14,00 - 22,00 si sambata - duminica intre 9,00 - 16,00. Relatii la 0728.959.799

Clubul Sport Kombat

OFERTA LIMITATA

Clubul Sport Kombat
OFERTA LIMITATA
Avem doar acces in sala sau putem sa jucam si tenis?:) Glumeam, scuze.

In completarea ofertei, venim cu urmatoarele precizari: odata cu obtinerea statutului de membru al clubului, se obtin reduceri de 50% la concursurile de joi si duminica si 1 ora la robot va costa 10 ron in loc de 20 ron.

Antrenament cu robot???

Antrenament cu robot???

Salutare, as dori sa stiu si daca exista un loc, in bucuresti, unde se pot face antrenamente cu robot. (adica sa-l inchiriez, nu sa-l cumpar)

Multumesc anticipat! :p

Sa terminat telenciclopedia,sincer pacat a fost cea mai faina sala:confused:

Imi pare sincer rau sa aud ca o baza sportiva cu foarte buna dotari,unde am participat la multe turnee ca amator,inchide portile definitiv. In prima faza nu ti vine a crede.Trebuie sa te freci pe ochi mai bine pana te dezmeticesti.

Back
Sus