București - Sport Kombat Tennis Halle - O noua sala de tenis de masa

Incepand de astazi 20.05.2013 reluam initiativa de succes " 10 lei si joci cat vrei ".
Fiecare persoana plateste 10 lei/zi si devine membru al clubului de tenis de masă avand acces nelimitat in sala, in ziua respectiva.

Felicitari d-l Costi, aveti o sala superba si poate gasiti ceva sponsori ca sa puteti exista multi ani de acum inainte!!! Mi-a placut foarte mult sa joc intr-o asemenea sala!!! Sa va dea Domnul multa sanatate si putere de munca!!!

Impreuna cu colegul si prietenul meu Mihai Craioveanu dorim sa incepem formarea unor grupe pe categorii (incepatori, intermediari ) pentru cei care vor sa invetze tenis de masă sau doresc perfectionarea si imbunatatirea nivelului de joc.
Pentru inscrieri si formarea grupelor puteti sa ma contactati la numarul de telefon 0742624355!

Datorita unor evenimente ce au loc in incinta ROMEXPO la sfarsitul acestei saptamani, intrarea autovehiculelor se va face pe la poarta B. Parcarea va fi gratuita. Va luati tichet si la iesire specificati ca veniti de la tenis de masă.

Oferta ! Platesti 4 sedinte individuale de antrenament si a 5-a e gratis !!! Numar de contact : 0742624355

care sunt preturile la aceasta sala? m-am uitat pe site si nu sunt scrise. Mai multe detalii dak se poate. stima!

care sunt preturile la aceasta sala? m-am uitat pe site si nu sunt scrise. Mai multe detalii dak se poate. stima!
Luni - Vineri orele 9-16 - 9 ron ora
16-22 - 14 ron
Sambata si Duminica orele 9-13 - 9 ron ora
13-22 - 14 ron
Pensionarii,elevii, studentii beneficiaza de 2 ron reducere pe ora!

Dragi amatori de tenis de masă! Clubul nostru va ofera SUPER OFERTA pentru practicarea acestui joc!!!!!!
LUNI - VINERI
Intre orele 9 - 16 : adultii platesc 10 lei si cei pana in 14 ani NU PLATESC.
SE STA ATAT CAT SE DORESTE IN ACEST INTERVAL DE TIMP !

Dragi iubitori ai tenisului de masa! La numai 3 luni de la inaugurarea SK Tennis Halle, Clubul Sport Kombat a reusit sa devina cel mai important organizator de turnee din București si din tara. Incepand din 10 iulie avem 5 concursuri pe saptamana!
- miercuri 10 iulie, ora 18,30 : Tenis Kombat, un alt fel de tenis de masă
- joi 11 iulie, ora 18,30 : Cupa Lunii Iulie SKT
- vineri 12 iulie, ora 18,30 : SKT MASTERS
- sambata 13 iulie, AMATUR categoria A, amatori si open
- duminica 14 iulie, SKT Copii si Incepatori

Ultima editare:
Back
Sus