mimusrem senior 8 Iun 2013 #22 superdefense a spus: primorac carbon off+ mai este la vanzare si ce pret ceri? Click pentru a extinde... nu mai am decat Primorac off - :-(
superdefense a spus: primorac carbon off+ mai este la vanzare si ce pret ceri? Click pentru a extinde... nu mai am decat Primorac off - :-(
mimusrem senior 9 Iun 2013 #24 Parfenie a spus: ce pret si cite grame are Amulartul Click pentru a extinde... 86 gr.550 ron.pentru poze cat mai detaliate,trimitemi o adresa de mail.(este fara nici o urma de lovituri sau alceva,Mizutani Jun la fel)
Parfenie a spus: ce pret si cite grame are Amulartul Click pentru a extinde... 86 gr.550 ron.pentru poze cat mai detaliate,trimitemi o adresa de mail.(este fara nici o urma de lovituri sau alceva,Mizutani Jun la fel)
Chirita Cristian junior 11 Iun 2013 #26 Te intereseaza schimbul balsa x5 cu nittaku septear stare foarte buna?
Chirita Cristian junior 11 Iun 2013 #28 Poze cu lemnul sunt postate la userul gabik,cel model cu fluture pe maner.Ce pret are bty batorfi?
mimusrem senior 11 Iun 2013 #29 Chirita Cristian a spus: Poze cu lemnul sunt postate la userul gabik,cel model cu fluture pe maner.Ce pret are bty batorfi? Click pentru a extinde... este un lemn foarte rar,si cu un simnt deosebit,care din pacate nu se mai gaseste in lemnele de AZI! 300 ron ultimul pret. - - - Actualizat - - - mimusrem a spus: 150 nou. Click pentru a extinde... vandut!
Chirita Cristian a spus: Poze cu lemnul sunt postate la userul gabik,cel model cu fluture pe maner.Ce pret are bty batorfi? Click pentru a extinde... este un lemn foarte rar,si cu un simnt deosebit,care din pacate nu se mai gaseste in lemnele de AZI! 300 ron ultimul pret. - - - Actualizat - - - mimusrem a spus: 150 nou. Click pentru a extinde... vandut!
Chirita Cristian junior 11 Iun 2013 #30 Ofer nittaku septear+ o diferenta pe bty batorfi. - - - Actualizat - - - Astept raspuns. - - - Actualizat - - -
Ofer nittaku septear+ o diferenta pe bty batorfi. - - - Actualizat - - - Astept raspuns. - - - Actualizat - - -
Chirita Cristian junior 14 Iun 2013 #32 mimusrem a spus: actualizat.X5 FL a plecat la dl. Chirita. Click pentru a extinde... Am pus nittaku septear azi.
mimusrem a spus: actualizat.X5 FL a plecat la dl. Chirita. Click pentru a extinde... Am pus nittaku septear azi.
mimusrem senior 15 Iun 2013 #33 Chirita Cristian a spus: Am pus nittaku septear azi. Click pentru a extinde... ok ,mai adaug 2 lemne. Butterfly Finewood ,off si off-
Chirita Cristian a spus: Am pus nittaku septear azi. Click pentru a extinde... ok ,mai adaug 2 lemne. Butterfly Finewood ,off si off-
M mike29 senior 15 Iun 2013 #34 lemnul si fetele au ajuns cu bine la mine, Multumesc. Recomand acest user.
mimusrem senior 18 Iun 2013 #35 mike29 a spus: lemnul si fetele au ajuns cu bine la mine, Multumesc. Recomand acest user. Click pentru a extinde... mersi ,sa castigi cat mai multe meciuri cu ele.
mike29 a spus: lemnul si fetele au ajuns cu bine la mine, Multumesc. Recomand acest user. Click pentru a extinde... mersi ,sa castigi cat mai multe meciuri cu ele.
Bogdan V Echipa AmaTur 18 Iun 2013 #36 mimusrem a spus: ok ,mai adaug 2 lemne. Butterfly Finewood ,off si off- Click pentru a extinde... Un pret, daca se poate. Multumesc.
mimusrem a spus: ok ,mai adaug 2 lemne. Butterfly Finewood ,off si off- Click pentru a extinde... Un pret, daca se poate. Multumesc.
mimusrem senior 19 Iun 2013 #37 bobovis a spus: Un pret, daca se poate. Multumesc. Click pentru a extinde... 230 Ron