ÎNCHIS Vând 70+ de fe?e!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
are 154/148

- - - Actualizat - - -

omule , chill :)

deci am scris repede ca so rezervat ca 1 eram in stres , primeam multe message, si ca 2 hexer si rasant (parca astea 2) care le vrei so rezervat de leo33 - cel care vreai cam 14 fete.
in cazu asta el are prioritate (nu vreau sa stau ore intregi la posta sa completes buletine de livrare, ramburs etc) si atunci o ramas doar cei 2 tenergy. mimusrem o facut rezervare mai devreme, daca o scris message inloc sa posteasa, sa il ignor?

ce sa mai zic, eu nu sunt des in forum asta, si nu primesc fetele dela firma etc ci le colectes singur (dela prieteni, club etc)
daca vrei sa iei tot pachet, you're my guest!
nu este bine sa te enerves asa de repede, don't worry be happy! :)

daca vrei vorbesc si cu domnul mimusrem, poate nu mai are nevoie neaparat de tenergys si le pot da tie :)

cheers
Deci atunci este ok,ca sa nu mai fii in stres si sa nu stai ore intregi la Posta sa complectezi buletine si etc,poti sa le dai toate odata,iti trimit mesaj pe privat si iti dau banii inainte sa le trimiti,doar sa iti faci calculul cat este suma exacta sa stiu cat costa in total.

Renunt la o fata Hexer HD patrata in favoarea lui Scuba. Oricum totul este relativ... cu rezervarile, prioritaile, expeditiile...
Lieber Chris, daca nu iti e prea greu, eu iti achizitionez oricand poti tu trimite un colet ce contine o fata Andro Hexer HD si o fata Andro Rasant, patrate, culori diferite, ambele max. Ofer 200 lei. Adresa o ai deja in MP.
Alles Gute!

Ultima editare:
Ooops, nu am realizat ca va înscriseseți Dvs la ambele HD-uri (din cauza ca nu scria rezervat în dreptul lor și din cauza ca mesajul Dvs era in germana). Scuze! Daca am loc bine, daca nu, stau la coada.
Cu ocazia asta am mai realizat ceva: nu e clar ce grosime au fețele, deci l-aș ruga pe Chris sa ne spuna ce grosimi au fețele patrate.

sper ca nu e doar praf in ochi datine niste raspunsuri daca nu mai e valabil sa nu asteptam degeaba si sa cumparam din alta parte!!!

Livrare abea in Septembrie

de azi a inceput luna septembrie :) asadar asteptam materialele ! daca domnul giulesti a cumparat TOT sa ne aduca la cunostinta acest lucru.

personal este a 2 oara cand incerc sa cumpar ceva de la t cristi...dar apar diverse motive : ca s-au pierdut diferite adrese ,ca una alta...

Buna.
Nu stiu care e sistemul de rezervare/cumparare, dar in sistemul asta haotic doresc si eu, daca se poate
Butterfly Tenergy 05Fx ori 05 (schwarz)
Butterfly Tenergy 05Fx ori 05 (rot)
Donic Bluefire M2 (schwarz)
Donic Acuda S2 ori S1 (rot).
Dimensiunile ar trebui sa fie pentru un lemn BTY 152/157.
Multumesc.

Ooops, nu am realizat ca va înscriseseți Dvs la ambele HD-uri (din cauza ca nu scria rezervat în dreptul lor și din cauza ca mesajul Dvs era in germana). Scuze! Daca am loc bine, daca nu, stau la coada.
Cu ocazia asta am mai realizat ceva: nu e clar ce grosime au fețele, deci l-aș ruga pe Chris sa ne spuna ce grosimi au fețele patrate.
Asa e, trebuia sa le rezerve Chris in topic deja... fetele sunt max, asa mi-a transmis prin mp. Eu ma multumesc cu o singura fata, nu-i problema.

Stiu ca nu e treaba mea, dar eu am auzit ca s au dat toate fetele. Ar fi frumos ca vanzatorul sau chiar cumparatorul sa spuna asta sa nu mai lase oamenii in asteptare

Ich will von dir die beide Andro Hexer HD zu kaufen.
Ich bezhale dir hundertachtzig, wie du wunscht.
Meine Adresse ist schon in dein MP.
Schone Grusse!
Poate asa se cumpara ceva la noi la romani...
Dob?e.
A j? chci, aby kupovali od v?s p?r ?tvercov? strany, ale vypad? to, ?e m?te chaotick? po?ad?, a tak se zd?, ?e m?m p??stup k va?im zbo??. My Rumuni jsou jako ovce, a aby n?s va?e zbo?? a d?laj? legraci z n?s.
Bravo!
Multumesc... Se pare ca acest post nu deranjeaza administratorii acestui forum... la modalitatea (corecta) de afisare a pretului (asa stiu eu ca fiind obligatorie prin regulament) si la modul de atribuire aleatorie (impraștiata) a produselor. H A O S !!!
Respecte!!!

mai asa cum a spus cineva mai sus,s-au vandut toate fetele.
Ma asteptam sa o faca vanzatorul,insa daca nu poate el,o fac eu.
Imi cer scuze fata de cei care voiau sa cumpere ceva,am fost la Timișoara,m-am intalnit cu Cristian si am cumparat tot.
Cedez partial,celor ce vor (atentie numai celor care vor,o parte din fete si unele lemne,chiar) cu pretul ajustat cu deplasarea,scuze,
Restul care nu se vor vinde le cedez copiilor fara posibilitati,din competitiile Sport Kombat.
Daca sunt printre voi,care doresc,va rog MP.
Apreciez discretia .

RU?INE,RU?INE,RU?INE.............. DIN NOU S? V? FIE RU?INE... SI PT.CEL CARE A CUMPARAT TOT :thumbdown::thumbdown: SI PT. CEL CARE A VANDUT TOT :thumbdown::thumbdown:... ACEST LUCRU ESTE O JIGNIRE PT.NOI TOTI CEI DE PE FORUM... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Partea bestiala este ca in primul post inca sunt scrise foarte citet si ordonat rezervarile cu numele si tot tacamul ....

RU?INE,RU?INE,RU?INE.............. DIN NOU S? V? FIE RU?INE... SI PT.CEL CARE A CUMPARAT TOT :thumbdown::thumbdown: SI PT. CEL CARE A VANDUT TOT :thumbdown::thumbdown:... ACEST LUCRU ESTE O JIGNIRE PT.NOI TOTI CEI DE PE FORUM... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Leo33 nu trebuie sa fi suparat pe ceea ce se intimpla ,deoarece mie mi-se pare un lucru firesc atita timp cit se permit astfel de lucruri si nimeni nu ia o atitudine,am citit regulamentul de vinzare si nu a fost incalcat,dar onoarea vinzatorului a fost de nota 0 si acestea sunt incurajate de cumparatori.,daca acestia devin la rindul lor vinzatori iar voi doritori ii incurajati ,asta s-ar putea sa contravina unui paragraf dar nu sunt sigur de aceea citez..
Paragraf 4 din regulament<<Siteul nostru nu încurajeaza BI?NI?A!>>
Am preluat si citeva din spusele cumparatorului pe care le citez mai jos fara a concluziona nimica si a deranja pe cineva,va intreb oare unde este granita dintre negustorie si bisnita ?
<<cu pretul ajustat cu deplasarea,scuze,>><<La fel de bine,maine cumpar un produs si il vand cu de 10 ori pretul,este specula?>>
Dupa cum ma cunosc o parte dintre amaturisti si eu am vindut la un moment dat 3-400 de fețe sh cu impresionantele sume de10-30 lei dar am renuntat deoarece am observat ca inloc sa ii fac pe uni bucurosi ca au ocazia sa testeze materiale fara a face o investitie majora , cele mai multe rezultate au fost negative si de aceea am renuntat,chiar daca la ora actuala cred ca mai am undeva la 1500-1600 de fețe .
Dupa cum bine stiti multe seituri de vinzari percep anumite comisioane de la vinzatori daca vind regulat iar daca vind ocazional nu,cred ca s-ar elimina banuielile de specula daca si pentru acest post s-ar introduce asa ceva bineinteles daca este posibil,daca nu urez tuturor cumparatorilor mult cumpat si rabdare cu astfel de tranzacti,piata dicteaza.Emi

Ultima editare:
?n situația data eu unul ma retrag. Mi se pare josnica lipsa de transparența din partea lu Chris care a ignorat toate rezervarile pe care le acceptase, iar acest lucru l-a facut fara sa anunțe macar în momentul în care a batut palma cu cumparatorul. Cumparatorul a dat și el dovada de un real bun-simț prin atitudine și modul în care a micționat pe toate rezervarile facute.
Personal m-am lamurit cu privire la amândoi, mulțumesc.
Succesuri in continuare!

Imi este in mod sincer o rusine,nebuna.De ce trebuie sa imi fie rusine cu banii mei,domnule,ce am furat ceva de la tine?
Inca o data se dovedeste faptul,ca atunci cand esti cinstit si recunosti,ai de suferit din partea unor oameni,fara decenta.
- - - Actualizat - - -
O sa va cer scuze,dar ca sa nu mai fie bisnita sau sa va suparati,intre voi,nici o fata nu mai este de vanzare,le pastrez pentru mine.
Asa macar umparat o sa intelegeti domnule Leo,ca nu va datorez nici 5 bani,dumneavoastra sau altuia de aici.
A spus Cristian ca prioritate au cei care cumpara pachete,mai mari?Eu am dorit 4 fete,nu sa putut,am cumparat intregul pachet.
Nu iau rezervarile de pe prima pagina,pentru ca nu mi se pare corect,sunt oameni,care poate intre timp,nu mai doresc,de ce sa ii impun eu un lucru,vand doar daca vreau.
Atat am avut de spus .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus