ÎNCHIS Vând 70+ de fe?e!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Domnu' Giulești, nu totul pe aceasta lume se cumpara cu bani!
Mai ales bunul-simț ;).

Domnu' Giulești, nu totul pe aceasta lume se cumpara cu bani!
Mai ales bunul-simț ;).
Da stimate domn,consider ca aveti dreptate,dumneavoastra insa o sa constatati cu siguranta insa ca macar eu am banii,
pe cand cei ca dumneavoastra nu ii aveti insa nici macar pe aceia(despre primul punct ce sa mai zic,nu il am,deci nu potvorbi despre el).
Nu inteleg de ce comentezi aici,iti pare rau ca mi-am putut,permite sa le cumpar.Asta e nu am ce sa iti fac.
V-am oferit tuturor,sa va cedez pe cele care nu le voiam,au sarit unii si altii suparati,ca de ce?
Pai atunci gata,nu se mai vinde nimic,le pastrez,le dau cadou,fac focul cu ele,etc.
Gata nu mai fi frustrat,intelege,nu mor caii cand vor caini,

Restul care nu se vor vinde le cedez copiilor fara posibilitati
\
Si eu aveam o fata rezervata dar personal nu imi pare rau ca am pierdut-o si nici nu vreau sa comentez la tot ce a fost scris pana acum; fiecare cu parerea lui. Sper totusi ca nu te-ai razgandit la ce ai scris in citatul de mai sus. Daca chiar aveai de gand sa faci asta din pc meu de vedere e laudabil.
Spor,
Vlad

... cu siguranta insa ca macar eu am banii,
pe cand cei ca dumneavoastra nu ii aveti insa nici macar pe aceia (despre primul punct ce sa mai zic,nu il am,deci nu potvorbi despre el).
Nu inteleg de ce comentezi aici,iti pare rau ca mi-am putut,permite sa le cumpar.Asta e nu am ce sa iti fac.
V-am oferit tuturor,sa va cedez pe cele care nu le voiam,au sarit unii si altii suparati,ca de ce?
Pai atunci gata,nu se mai vinde nimic,le pastrez,le dau cadou,fac focul cu ele,etc.
Gata nu mai fi frustrat,intelege,nu mor caii cand vor caini,
QED :thumbup:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus