Ben
senior
Asteptam sa vedem ce zice si domnul Dan despre astahaha, am fost aproximativ in acelasi gand si in acelasi timp![]()
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Asteptam sa vedem ce zice si domnul Dan despre astahaha, am fost aproximativ in acelasi gand si in acelasi timp![]()
Tocmai pentru a mari numarul de meciuri si pentru a putea avea o situatie cat mai reala (in functie de valoare nu in functie de pozitia in clasament) se va juca in sistem inferioare+ superioare la open. Doar la juniori 1 se vor face 2 grupe deoarece sunt putini concurenti si majoritatea acestora participa si la amatori.domnule Dan!
daca se califica 4 din 4 in superioare(nu eliminatorii) la open e bine ,
daca nu ,
trebuie neaparat sa faceti 2 grupe, sa prind si eu vreo 7....8 meciuri, ca oricum nu ma calific.
de altfel contravine si cu regulamentul, cu 4 sau 5 in grupa inferioara, pt. ca nu se asigura minimul de jocuri!
no ofens!
multumesc!
Felicitari pentru alcatuirea grupelor atat de promt, vin si cu o mica sugestie daca se poate, daca tot suntem grupe de cate 4 la open, propun sa se califice toti 4 si asa sa se stabileasca ierarhia grupelor superioare, sper ca nu sunt prea obraznic
- - - Actualizat - - -Calificarea tuturor participantilor dintr-o grupa contravine principilor competitiei.(Se poate propune un turneu de recalificari sau 2 turnee paralele vezi 24 august turneu bucuresti sau 31 turneu Victoria).Va salut Emi
am facut o propunere sper sa iti placa vasile
Calificarea tuturor participantilor dintr-o grupa contravine principilor competitiei.(Se poate propune un turneu de recalificari sau 2 turnee paralele vezi 24 august turneu bucuresti sau 31 turneu Victoria).Va salut Emi
Grupe inferioare Amatori
1. Farcas Vlad, Moldovan Ovidiu, Neamțu Adrian, Vass Sandor, Coroian Claudiu
2. Anitei Marcel, Antohi Ioan, Iacob Liviu, Zavaski Ioan, Cont Cosmin
3. Moldovan Ioan, Moldovan Doru, Cherhat Dumitru, Mureșan Adrian, Koloman Todor
4. Ban Peter, Pop Danut, Dezso Attila, Afrasinei Serban, Seles Marius
5. Puscas Arpad, Sana Doru, Suciu Cristian, Ball Adrian, Popa Adrian, Szabo Ovidiu
6. Camarasiu Tiberiu, Pop Zoltan, Florea Vasile, Lung Cristian, Benea Romana, Filep Attila
Grupe inferioare AmaTori
1. Georgiu Dragos, Pralea Constantin, Morosan Marian, Subcinski Alexandru, Gatea Marius, Chirila Rares
2. Andrasi Zoltan, Dumitrescu Dan, Corneanu Gabriel, Boicu Gabriel, Pogorevici Mircea, Andronic Ioan
3. Corneanu Sorin, Firu Marian, Aldea Nelu, Ungureanu Adrian, Salavastru Petru, Tatarau Tudor, Hetriuc Petrica
4. Medeleanu Stefan, Anita Dorel, Mahu Bogdan, Alexandru Liviu, Cojocaru Adrian, Lucic Corneliu
5. Anitei Marcel, Sofian Corneliu, Polocoser Cristian, Capra Arthur, Havrici Emanuel, Mironica Radu, Andrei Ionut
6. Colesniuc Romeo, Volostiuc Marius, Popescu Mihai Sorin, Popescu Doru Viorel, Palamaru Emil, Corocaescu Cristian, Crut Gheorghe
7. Muntean Mircea, Avram Gabriel, Volosciuc Tiberiu, Ureche Ioan, Vaculisteanu Ionut, Albu Catalin, Blanar Marian
8. Nemaciuc Mihai, Mironescu Adrian, Szabo Lajos, Toporas Cosmin, Florea Ionut, Antohi Horea
Probabil ca sunteti asa de amabil sa remarcati ,,rapiditatea postarii podiumului'' pentru ca am multumit prietenilor nostrii din Ungaria care au participat la concurs. ... Dumnealor aveau o scuza sa nu cunoasca limba romana pentru ca nu li sa predat la scoala. Dar dvs.... ;-) Mai putin . De obicei nu scriu podiumuri incerc sa le recitde remarcat rapiditatea cu care se pun rezultatele...macar podiumurile sa scrieti...