AmaTur: Turneu A Turneu A AmaTur la Gura Humorului Cupa " TENISDEMASA.INFO'' O+A+J 24-08-2013

Si la amatori, daca se poate
Dan,cred ca nu ai inteles mesajul.Copilul doreste sa joace si la amatori daca se poate.Din ceea ce vad nu figureaza pe lista actualizata de pe prima pagina.
Chirila Rares din Botoșani la juniori II si la amatori.
Multumesc.

Ultima editare:
Dan,cred ca nu ai inteles mesajul.Copilul doreste sa joace si la amatori daca se poate.Din ceea ce vad nu figureaza pe lista actualizata de pe prima pagina.
Chirila Rares din Botoșani la juniori I si la amatori.
Multumesc.
Eu am inteles dar ma bagi in ceata :) juniori 1 sau 2 ?

Se retrag din motive personale de la juniori mici fratii Martin Stefan si Vasile. Multumesc pentru intelegere!!!

Grupe inferioare AmaTori
1. Georgiu Dragos, Pralea Constantin, Morosan Marian, Subcinski Alexandru, Gatea Marius, Chirila Rares
2. Andrasi Zoltan, Dumitrescu Dan, Corneanu Gabriel, Boicu Gabriel, Pogorevici Mircea, Andronic Ioan
3. Corneanu Sorin, Firu Marian, Aldea Nelu, Ungureanu Adrian, Salavastru Petru, Tatarau Tudor, Hetriuc Petrica
4. Medeleanu Stefan, Anita Dorel, Mahu Bogdan, Alexandru Liviu, Cojocaru Adrian, Lucic Corneliu
5. Anitei Marcel, Sofian Corneliu, Polocoser Cristian, Capra Arthur, Havrici Emanuel, Mironica Radu, Andrei Ionut
6. Colesniuc Romeo, Volostiuc Marius, Popescu Mihai Sorin, Popescu Doru Viorel, Palamaru Emil, Corocaescu Cristian, Crut Gheorghe
7. Muntean Mircea, Avram Gabriel, Volosciuc Tiberiu, Ureche Ioan, Vaculisteanu Ionut, Albu Catalin, Blanar Marian
8. Nemaciuc Mihai, Mironescu Adrian, Szabo Lajos, Toporas Cosmin, Florea Ionut, Antohi Horea

Grupe inferioare Juniori 2
1. Foca Ciprian, Vida Stefana, Cocinschi Emanuel, Costiuc Daria
2. Cojocaru Stefan, Donisa David, Boicu Anda, Ureche Iustina, Iosub Miriam
3. Donisa Cosmina, Susciuc Ioana, Foca Melania, Grosu Alexandru, Ciobanu Georgiana
4. Susciuc Anastasia, Racolta Nicolae, Chirila Rares, Blanariu Dionisie

Grupe inferioare Juniori 1
1. Nemaciuc Mihai, Foca Stefan, Ursulean Daniel, Ungureanu Adrian, Apalamaritei Mara, Blanar Marian, Tarnovan Adrian Andrei
2. Popescu Mihai Sorin, Sinculet Radu, Toporas Cosmin, Cepoi Leonard, Mironica Radu, Blanariu Ion, Tarnovan Adrian Constantin

Grupe inferioare Open
1. Roman Bogdan, Tiganas Mihai, Ursulean Florin, Aldea Iulian, Botusan Vasile
2. Cozma Catalin, Marcu Vasile, Nemtoi Gabriel, Ilies Ioan
3. Hagatis Andrei, Ursulean Vasile, Chirap Dan, Orza Catalin
4. Morosanu Vasile, Papp Dezso, Balauca Cornel, Alexiu Andrei

domnule Dan!
daca se califica 4 din 4 in superioare(nu eliminatorii) la open e bine ,
daca nu ,
trebuie neaparat sa faceti 2 grupe, sa prind si eu vreo 7....8 meciuri, ca oricum nu ma calific.
de altfel contravine si cu regulamentul, cu 4 sau 5 in grupa inferioara, pt. ca nu se asigura minimul de jocuri!
no ofens!
multumesc!

Felicitari pentru alcatuirea grupelor atat de promt, vin si cu o mica sugestie daca se poate, daca tot suntem grupe de cate 4 la open, propun sa se califice toti 4 si asa sa se stabileasca ierarhia grupelor superioare, sper ca nu sunt prea obraznic :)
- - - Actualizat - - -
domnule Dan!
daca se califica 4 din 4 in superioare(nu eliminatorii) la open e bine ,
daca nu ,
trebuie neaparat sa faceti 2 grupe, sa prind si eu vreo 7....8 meciuri, ca oricum nu ma calific.
de altfel contravine si cu regulamentul, cu 4 sau 5 in grupa inferioara, pt. ca nu se asigura minimul de jocuri!
no ofens!
multumesc!
am facut o propunere sper sa iti placa vasile

Back
Sus