AmaTur: Turneu A Turneu A AmaTur la Gura Humorului Cupa " TENISDEMASA.INFO'' O+A+J 24-08-2013

Din Suceava la copii I-IV - Cojocaru Stefan, Vida Stefana si sunt sigur ca vor fi si altii. Voi reveni!!!

domnule Dan va rog sa confirmati daca e valabil la acest turneu, pentru copiii care inca nu au inceput anul scolar, cl. a IX-a , dar pot juca la cl. V-VIII.(?!)
Daca da , atunci poate ar fi bine sa stergeti anuntul ,,sub 14 ani" pt. ca sunt copii care au implinit 14 ani dar nu au inceput cl. a IX-a,
-ca sa nu se iveasca anumite discutii in contradictoriu...ar trebui clarificat acest aspect
(doar o parere)
succes!
si HAI AI NOSTRI!
Multumesc Vasile pentru atentionare. Este corect trebuia specificat. Deoarece inca mai este vacanta la juniori 1 pot participa si copiii care intra in clasa a IX indiferent de varsta... :) iar la Juniori 2 pot participa copiii care intra in clasa a V.
Trebuie sa-mi mentionezi ca ce categorie te inscrii!! :)
Te astept si : Hai ai nostrii !!!

Domnu` Chirap nu stiu cat va conta, si nici nu`mi face placere sa te corectez, Hagatis Andrei locul 34 , cu scuzele de rigoare.

Din Gura Humorului la AmaTori Tatarau Tudor, Pogorevici Mircea. Din Capul Codrului Havrici Emanuel.

Back
Sus