AmaTur: Turneu A Turneu A AmaTur la Gura Humorului Cupa " TENISDEMASA.INFO'' O+A+J 24-08-2013

Din Suceava la copii I-IV - Cojocaru Stefan, Vida Stefana si sunt sigur ca vor fi si altii. Voi reveni!!!

cu placere se inscriu din Pascani Albu Catalin si Mahu Bogdan la amatori,multumim frumos

domnule Dan va rog sa confirmati daca e valabil la acest turneu, pentru copiii care inca nu au inceput anul scolar, cl. a IX-a , dar pot juca la cl. V-VIII.(?!)
Daca da , atunci poate ar fi bine sa stergeti anuntul ,,sub 14 ani" pt. ca sunt copii care au implinit 14 ani dar nu au inceput cl. a IX-a,
-ca sa nu se iveasca anumite discutii in contradictoriu...ar trebui clarificat acest aspect
(doar o parere)
succes!
si HAI AI NOSTRI!
Multumesc Vasile pentru atentionare. Este corect trebuia specificat. Deoarece inca mai este vacanta la juniori 1 pot participa si copiii care intra in clasa a IX indiferent de varsta... :) iar la Juniori 2 pot participa copiii care intra in clasa a V.
Trebuie sa-mi mentionezi ca ce categorie te inscrii!! :)
Te astept si : Hai ai nostrii !!!

Domnu` Chirap nu stiu cat va conta, si nici nu`mi face placere sa te corectez, Hagatis Andrei locul 34 , cu scuzele de rigoare.

Open : Papp Dezs? - Magyarorsz?g

Amat?r: Andrîși Zoltan - Magyarorsz?g
Szab? Lajos - Magyarorsz

Back
Sus