IonMarius2491
senior
Brăila a pierdut meciul cu Ludus(4-5) deci am fost trei echipe la meciaveraj.Viva a iesit pe primul loc iar Brăila pe 2.Felicitari tuturor!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Avand in vedere ca eu(Mathe Mihai) nu am participat in divizia A, se poate verifica aici http://frtenismasa.ro/Clasament/mondial/seniori/m_07_2013.pdf am fost prezent la etapa dar nu am jucat niciun meci, pot participa la concursul de la Targu Mureș pe 14 septembrie?Dupa Regulamentul 2013, Anca Vladimir nu poate participa in Amatur, fiind component al lotului national de cadeti.
Ceilalti doi, daca au participat in divizia A, ar putea participa in Amatur incepand cu 1 ianuarie 2014.
Long storyDAR AM INVATAT UN CUVANT NOU : ' EUE '
Sunt curios de la ce vine
Felicitari VIVA SPORT !!!
Baiatul care va cara echipamentul nu ne intereseaza,parca cel din coada esteLA COSTA SLOBOZIA -ENCIU ALEX-cpt, STANCIU SILVIU,CEACARESCU CRISTIAN,CHIRU PAUL.
Esti rautacios ,echipa din SLOBOZIA in campinatul trecut cu CHIRU in formatie a jucat multe meciuri spectaculoase si rezultate bune in etapa de la TOPLOVENI.Baiatul care va cara echipamentul nu ne intereseaza,parca cel din coada este![]()
Cu Chiru la bagaje ai dreptate nea IoaneEsti rautacios ,echipa din SLOBOZIA in campinatul trecut cu CHIRU in formatie a jucat multe meciuri spectaculoase si rezultate bune in etapa de la TOPLOVENI.
Bai Dane....cum poti scrie asta de domn profesor?!?ai dat de dreaku,in curind o sa termine scoala de antrenori si atunci sa te vad ce mai ai de spus))))))
Hai cu mielu' la baietiMaine in sala Viva Sport va avea loc un amical intre Viva Sport 1(Div A) si C.S Craiova 1(Superliga) incepand cu ora 11 :00
La Craiova
Tol Cristian
Zarnescu Ionut (cred) si inca 2 pe care nu stiu cum ii cheama![]()
Hai cu mielu' la baieti))