Concursul national de calificare 2013-2014 in divizia B

Brăila a pierdut meciul cu Ludus(4-5) deci am fost trei echipe la meciaveraj.Viva a iesit pe primul loc iar Brăila pe 2.Felicitari tuturor!

Dupa Regulamentul 2013, Anca Vladimir nu poate participa in Amatur, fiind component al lotului national de cadeti.
Ceilalti doi, daca au participat in divizia A, ar putea participa in Amatur incepand cu 1 ianuarie 2014.
Avand in vedere ca eu(Mathe Mihai) nu am participat in divizia A, se poate verifica aici http://frtenismasa.ro/Clasament/mondial/seniori/m_07_2013.pdf am fost prezent la etapa dar nu am jucat niciun meci, pot participa la concursul de la Targu Mureș pe 14 septembrie?

cateva date de la baraj

cateva date de la baraj

Cateva date despre Barajul de anul acesta

1.Viva 2
2.Brăila
3.Ludus
4.Iași

rezultatele din grupele inferioare :
(viva 2(Marinescu 2 ; Boaca 2; Lungu 1) - ludus (anca oct 0 ;anca vlad. 1 ; mathe 0 ) scor 5-1 )
Brăila(sterea 3 ; roman 2; i.marius) -Iași (litovcenko 1 ; dorin 1 ;)scor 5-2 ()

Dupa s-a facut grupa superioara unde echipele care au jucat raman cu rezultatele din inferioara
in superioara

Viva (marinescu 3; lungu 1; boaca 1) a jucat cu Iași(litovcenko 2;Dorin ; Albina 1) scor 5-3 dar iasiul a condus cu 3-1 iar in celalant meci dintre
Braiala si Ludus dupa un final dramatic Ludus a castigat cu 5-4

inainte de utimul joc din grupa Viva 2 era deja calificata in divizia B cu 2 victorii cu ludus si cu iasi
Braiala(5-2 c iasi) si Ludus(5-4 cu braiala) cate o victorie iar Iași (2-5 cu braiala si 3-5 cu Viva)nici una

in ultimul meci Viva (Marinescu 2; Lungu 1 ; Filimon B. -3) si (3-5)Sterea 2; Roman 2; Costica 1
Marinescu 3-1Sterea
Marinescu 3-1Roman

Marinescu Razvan a fost singurul jucator al turneului de calificare care a castigat toate partidele in care a jucat

Felicitari pentru promovare echipelor : Viva 2 , Brăila si Ludus

-sala unde s-a jucat a fost cea de la stadion nu sala sporturilor care culmea era omologata F.R.T.M spatilul de joc era de 8m/4m in nici un caz 12/6 asa cum se cere de la federatie;

DAR AM INVATAT UN CUVANT NOU : ' EUE '
Sunt curios de la ce vine

grupele Diviziei B
SERIA 1
1.Alba Iulia
2.TT Win București: Sulu , Ghetu Gabriel ; Macarenco Mario
3.Vointa Satu Mare
4.Odorhei
5.Giurgiu
6.Lacosta Slobozia:Enciu Alex, Stanciu Silviu,Ceacarescu Cristian,Chiru Paul
7.C.S Ilfov
8.C.S Viva Sport 2:Marinescu Razvan ; Boaca Valentin; Lungu Cosmin ;Filimon Bogdan
SERIA 2
1.Sf Gheorghe : Vasilache ; Bedo Norbert ;...
2.ACTT
3.Slatina
4.C.S Lipan Brăila :Sterea Viorel,Roman Iulian,Ion Marius,Giol Mihai,Radu Costica!
5.Top Arena Topoloveni:Valceanu,Traistaru Marius
6.Sport Kombat 2 :Teodor Cristian ,Navacioiu Marian;Motoroi Costin;
7.LPS Constanța
8.Mureșu Ludus :Anca Vladimir ,Anca Octavian,Mathe Mihai
Divizai B se joaca la Campul-Lung intre 20-22 septembrie
Divizia A se joaca la Buzău intre 27-29 septembrie

Ultima editare:
Ar fi frumos si util ptr toata lumea daca am cunoaste si jucatorii fiecarei echipe!
CS LIpan-Sterea Viorel,Roman Iulian,Ion Marius,Giol Mihai,Radu Costica!

Bai Dane....cum poti scrie asta de domn profesor?!?ai dat de dreaku,in curind o sa termine scoala de antrenori si atunci sa te vad ce mai ai de spus:)))))))

Esti rautacios ,echipa din SLOBOZIA in campinatul trecut cu CHIRU in formatie a jucat multe meciuri spectaculoase si rezultate bune in etapa de la TOPLOVENI.
Cu Chiru la bagaje ai dreptate nea Ioane:)
- - - Actualizat - - -
Bai Dane....cum poti scrie asta de domn profesor?!?ai dat de dreaku,in curind o sa termine scoala de antrenori si atunci sa te vad ce mai ai de spus:)))))))

Vasile prima data sa treaca pe la tine sa il inveti sa dea cu reverul si dupa aceea poate,ca pina atunci strica copiii:lol:

danuze stai cuminte in banca ta ca tu nici la bagaje nu ai loc........trebuie sa-ti iau o data lada aia de bere sa nu-ti mai mearga gura.....tu mai mult pe forumuri stai decat la masa de joc....

DIVIZIA A

Masculin - Seria I
1. CS ACTT București 1
2. CS Spartac București
3. CS Fit Feel Od. Secuiesc
4. CS Sport Kombat București 1
5. CSM Arad
6. CS Romgaz Mediaș
7. CS Tenis Club Dej
8. CS Pristavu Câmpulung 2

Masculin - Seria II
1. Politehnica Cluj-Napoca
2. LPS N.Rotaru Constanța 1
3. CS Universitatea Craiova 2
4. CSM Cluj-Napoca
5. CSS Od. Secuiesc 1
6. LT Nagy Mozes Tg.Secuiesc
7. CS Raris Timișoara
8. CS Viva Sport București 1

in divizia B
viva 2 - alba iulia 5-1
viva 2 - giurgiu 5-0
viva 2 - TTT Win 5-3
Astazi de la ora 11 :00 Viva Sport va avea loc un amical intre Viva Sport 1(Div A) si C.S Craiova 1(Superliga)

Componenta ehipelor
La Viva

Coroian George
Gheorghe Alex
Durdun Gheorghe
Fodoran Cosmin

La Craiova
Tol Cristian
Glogogeanu Alexandru
Barbulescu Cristian
Zarnescu Dan

Ultima editare:
Maine in sala Viva Sport va avea loc un amical intre Viva Sport 1(Div A) si C.S Craiova 1(Superliga) incepand cu ora 11 :00

La Craiova
Tol Cristian
Zarnescu Ionut
(cred) si inca 2 pe care nu stiu cum ii cheama :)
Hai cu mielu' la baieti :)))
Craiova
Tol Cristian
Glogogeanu Alexandru
Barbulescu Cristian
Zarnescu Dan

Viva Sport București 7-1 CS Universitatea Craiova 1

Viva Sport București 7-1 CS Universitatea Craiova 1

primele 4 meciuri sunt filmate si le vom pune in curand pe site

Dupa ce i-ati batut degeaba le mai puneti :). Glumesc bineinteles. Macar asa sa-i vedem pe baieti jucand.
Din pacate in Craiova tenisul de masa profesionist se desfasoara intr-un anonimat total. Nu este deloc mediatizat. Daca s-ar juca in Polivalenta ar fi altceva. Am vazut ca in alte orase se organizeaza turnee Amatur in sala Polivalenta pe cand la noi si profesionistii joaca intr-o sala fara spectatori iar amatorii nu au loc decat in sala copiilor de la CSS prin bunavointa antrenorilor de acolo. :(
Anyway felicitari Vivasport pentru victorie!

Back
Sus