LIGA AMATUR, CAmpionat pe echipe si dublu, Brașov, 7 septembrie 2013

Confirm participarea echipei "Secuii".
Se completeaza echipa cu Olah Oliver, astfel:
Tamas Nagy Jeno
Simon Ferenc
Fancsali Kalman
Szakali Csaba
Olah Pliver
Denes Ferenc
Se inscrie la dublu amatori:
Tamas Nagy Jeno & Denes Ferenc
Imi pare rau pt Oly, dar nu se poate,....sunteti deja 6 in echipa....sau Pliver este acelasi?

Caut partener la dublu pot juca si la amatori si la open:idea:

Viva Fors Oan
Componenta echipei Viva Fors Oan
1.Boaca Valentin #
2.Fodoran Cosmin
3.Dumbrava Nicolae
4.Uta Adrian
5.
# Boaca are sanse mici sa ajunga
revenim cu echipele de dublu

Ultima editare:
Las' ca fac treaba buna cu Betrov, ce mie nu-mi place berea? Decat ca Vali cu Zamfirica, de parca sunt pocaiti, mai bine "veseli" ca noi (sunt modest asa-i?)
Gelule nu stiu daca faci bine,doar stii ca pe Dan mai mereu il apuca durerile de genunchi.....cind pierde:))))))))Bafta baieti,rupeti-le capu:)))))))))

Având in vedere ca am cedat locul in echipa de dublu domnului Petrov ..preiau eu stafeta.. Caut partener de dublu....joc mai mult in aparare decat in atac si acoper masa pe latime :)

Având in vedere ca am cedat locul in echipa de dublu domnului Petrov ..preiau eu stafeta.. Caut partener de dublu....joc mai mult in aparare decat in atac si acoper masa pe latime :)
Ionut pai tie iti mai trebuie o paleta nu un partener ,joci cu ambele miini si ceilati cred ca sint doi in cealalta parte;):D

Confirmare participare PRAHOVA 1
in componenta;
IANCU GEORGE
MOS FLORIN
BOZGA LUCIAN
OLARU COSTIN

Din pacate, din cei cinci membri initiali ai echipei Olimpia Cluj (Nascu Serban, Barabas Zoltan, Bauer Lajos, Sipos Nandor si Gogu Gabriel), am ramas doar doi... (din motive obiective, primii trei nu pot participa la faza finala, fiind "plecati peste mari si tari" sau accidentati!).
Noi ne retragem si va dorim celorlalti combatanti sa aveti un turneu minunat, cu jocuri spectaculoase!
Va vom urmari... de acasa, din fotoliu!
Sper ca Florin Apian sa ne tina la curent cu evolutia turneului, asa cum frumos ne-a obisnuit :-)

Din pacate, din cei cinci membri initiali ai echipei Olimpia Cluj (Nascu Serban, Barabas Zoltan, Bauer Lajos, Sipos Nandor si Gogu Gabriel), am ramas doar doi... (din motive obiective, primii trei nu pot participa la faza finala, fiind "plecati peste mari si tari" sau accidentati!).
Noi ne retragem si va dorim celorlalti combatanti sa aveti un turneu minunat, cu jocuri spectaculoase!
Va vom urmari... de acasa, din fotoliu!
Sper ca Florin Apian sa ne tina la curent cu evolutia turneului, asa cum frumos ne-a obisnuit :-)
Lasa-le incolo de jocuri spectaculoase, ...ce fac eu cu ceaunul, are si el o dimensiune calibrata dupa 16 + 16 echipe,...gogule,gogule ce-mi faci tu mie!

Ultima editare:
Back
Sus