Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Scuze chiar nu am observat...Asa cred!
Las' ca fac treaba buna cu Betrov, ce mie nu-mi place berea? Decat ca Vali cu Zamfirica, de parca sunt pocaiti, mai bine "veseli" ca noi (sunt modest asa-i?)
4.1. .Au dreptul sa participe:
- amatori - nu au avut niciodata legitimatii emise de FRTM
- fosti legitimati -au avut legitimatii emise de FRTM, dar ultima participare in Divizia B a avut loc inainte de 1 ianuarie 2013.
Dumitra David nu a participat in divizia B in anul 2013. Prin urmare, are drept de participare.
Corect,pacat ca sau retrasBoaca a jucat in Calificari Divizie in 2013 si a intrat acum in B.
Inca nu ati participat in divizia B, asa ca nu se refera la voi. La calificari au participat si Roman, Sterea....asa ca ne vedem sambata la Bv.Adica noi(Ion,Giol si Radu Costica)daca am participat la calificri si am intrat in B,nu avem drept de joc?
Multa bafta "JUNIORILOR'' !Pentru turneul de dublu amatori , Rus Andrei si Tutoveanu Razvan , Brașov.
Nu m-am luat de voi, ba chiar v-am laudat, ....nu stiu unde ati disparut, v-am repus pe rol.Gelu daca te mai iei de noi o sa-l pun pe VALI pe tine ca sunteti la aceeasi categorie si in alta ordine de idei vezi ca pe noi ne-ai sarit din lista pe echipe