Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mihut Dan
To
valisuta(at)yahoo.com
De la Calafat
Mihut Dan-open
Paun Cristian-amatur
Toma Alexandru-amatur
Dragota Bogdan-amatur(13ani)
Serban Bogdan-amatur(13 ani)
Patru Ovidiu-amatur (13 ani)
Magherescu Cristian-amatur(13 ani)
Mihai Iustin-amatur(13 ani)
Finala o castiga Dl. IONEL in lipsa divizionarilor B si daca nu particip eu la sectiunea OPEN.zamfir ionel si popescu valentin buc. open
deci ,unde ?Finala o castiga Dl. IONEL in lipsa divizionarilor B si daca nu particip eu la sectiunea OPEN.zamfir ionel si popescu valentin buc. open
La amatori, finala de la open, daca tot e pauza la Steaua.deci ,unde ?
Nea Ioane, nu ne mai "domnii" atâta, creezi distanta intre noiDoba Vasile Amatori Pitești
Dinicescu Ion Open Pitești ,mai bine iau bataie de la nea IONEL decat sa i inving pe domnii Dan si Gelu.
Pai eu nu bat ca ma faceti apoi TORTIONAR asa ca eu prefer sa fiu invins deorece particip la TURNEE nu la concursuri.Nea Ioane, nu ne mai "domnii" atâta, creezi distanta intre noi, hai la amatori chiar daca esti asa bun, ....de la cine mai luam bataie daca dumneata nu joci cu noi! ?
P?na la 60 (inclusiv) , plus cei legitimati, plus media in cazul de fata (19<) conteaza pt openPai da dar Andrei este pe 726...vad ca sunt la amatori si 91 94...100 si cv...