AmaTur: Turneu A Cupa Basarabilor, Curtea de Argeș 21 septembrie 2013 Turneu A

Se retrage Rosu Dan:thumbdown::thumbdown:, ...a aflat ca-i ziua de nastere a lui taicasu.
Mi-a facut de lucru, am ramas singur, dar tot vin, gasesc eu pe cineva sa-mi tina de plictiseala pe drum.

Mihut Dan
To
valisuta(at)yahoo.com
De la Calafat
Mihut Dan-open
Paun Cristian-amatur
Toma Alexandru-amatur
Dragota Bogdan-amatur(13ani)
Serban Bogdan-amatur(13 ani)
Patru Ovidiu-amatur (13 ani)
Magherescu Cristian-amatur(13 ani)
Mihai Iustin-amatur(13 ani)

Mihut Dan

To

valisuta(at)yahoo.com

De la Calafat
Mihut Dan-open
Paun Cristian-amatur
Toma Alexandru-amatur
Dragota Bogdan-amatur(13ani)
Serban Bogdan-amatur(13 ani)
Patru Ovidiu-amatur (13 ani)
Magherescu Cristian-amatur(13 ani)
Mihai Iustin-amatur(13 ani)

taxa de participare pentru cei cu varsta pana la 14 ani este de 10 ron !

Rog organizatorul special pentru nea Ion o noua sectiune de joc, virstele peliculei:)
Sa traiesti nea Ioane bine ai revenit din concediu;)

Doba Vasile Amatori Pitești
Dinicescu Ion Open Pitești ,mai bine iau bataie de la nea IONEL decat sa i inving pe domnii Dan si Gelu.

Doba Vasile Amatori Pitești
Dinicescu Ion Open Pitești ,mai bine iau bataie de la nea IONEL decat sa i inving pe domnii Dan si Gelu.
Nea Ioane, nu ne mai "domnii" atâta, creezi distanta intre noi;), hai la amatori chiar daca esti asa bun, ....de la cine mai luam bataie daca dumneata nu joci cu noi! ?

Nea Ioane, nu ne mai "domnii" atâta, creezi distanta intre noi;), hai la amatori chiar daca esti asa bun, ....de la cine mai luam bataie daca dumneata nu joci cu noi! ?
Pai eu nu bat ca ma faceti apoi TORTIONAR asa ca eu prefer sa fiu invins deorece particip la TURNEE nu la concursuri.

Referitor la Caralicea Andrei, pozitia sa in clasament este:
726 Caralicea Andrei Ramnicu Valcea VL 45 21.1 O
Numele corect este Caralicea si nu Cralicea cum s-a mentionat gresit, iar incadrarea trebuie sa fie la Open conform clasamentului.
Multumesc!

Back
Sus