AmaTur: Turneu A MEMORIALUL PANETH FARKAS editia a IV-a - 5 octombrie 2013 - CLUJ NAPOCA - turneu A

Finala Open:

Gogu Gabriel - Simon Csaba 11-9 12-14 10-12 7-11

Finala mica Open:

Simion Boby - Hudusan Andreea 1-0 2-0 3-0

Ultima editare:
Clasament Open

1 - 4.
Simon Csaba - Targu Mureș
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Simion Boby - Cluj Napoca
Hudusan Andreea - Targu Mureș
5 - 8.
Nistor Dorel - Bistrița
Florescu Eleodor - Deva
Sicoe Rodica - Cugir
Maxim Valentin - Cluj Napoca
9 - 12.
Apian Florin - Bistrița
Sipos Nandor - Targu Mureș
Pop Cosmin - Turda
Varga Krisztina - Targu Mureș
13 - 18 loc 3 gr.sup.
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Mocean Dan - Cluj Napoca
Zidar Victor - Reghin
Zbancu Leo - Deva
Rusu Calin - Cluj Napoca
Janosi Attila - Targu Mureș
19 - 24 loc 4 gr.sup.
Papp Dezso - Ungaria
Toncean Mircea - Reghin
Matei Dumitru - Deva
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Pascu Adrian - Cluj Napoca
Carpaci Alexandru - Ludus
25 - 26 2v gr.inf.
Craciun Calin - Oradea
Kantor Imre Zoltan - Reghin
27 - 32 1v gr.inf.
Ban Peter - Cluj Napoca
Iusan Mircea - Cluj Napoca
Kriszta Arpad Lorand - Sanpaul
Vari Bela - Cluj Napoca
Tincu Catalin - Hunedoara
Muntean Adrian Ovidiu - Deva
33 - 38 0v gr.inf.
Silveira Alexandra - Cluj Napoca
Motoroiu Marcel - Dej
Tarlea Adrian - Deva
Mureșan Florin - Deva
Deaconu Alin - Deva
Ferenczi Zita - Cluj Napoca

Bravo Adi Eftimie pentru atingerea eliminatoriilor!Se vede treaba ca "iarba" a inceput sa incolteasca!
Bravo Ioska pentru"superioare"!
Felicitari Agnita!

:rolleyes: Felcitari organizatorilor si participantilor la reusita turneului !
:yawn: Cinste invigatorilor si invinsilor in memoria Maestrului Paneth Farkas !:clap:

Felicitari organizatorilor si participantilor pentru un turneu cu adevarat reusit.
Ii felicit si pe cei care, constienti de valoarea lor, au ales sa joace (si) la open. Continui sa am dificultati in a intelege motivele pentru care jucatori talentati care au practicat ani buni tenisul de masa in cadru organizat sau tineri legitimati ce obtin rezultate deosebite in competitii zonale ajung sa-si masoare fortele cu amatorii adevarati cum sunt multi dintre noi. Nu spun asta pentru ca mi-as fi dorit o clasare mai buna, fiind perfect constient de valoarea mea si prezentandu-ma la turneu in cunostinta de cauza.
Mi s-ar parea corecta separarea jucatorilor foarte buni de restul lumii pentru a avea si ei parte de cat mai multe meciuri tari. Unde e fiorul competitiei cand iti spulberi mai toti adversarii? Admit ca nu-s sunt la curent cu regulamentul si nici nu voi fi vreodata. Daca el nu permite inscrierea la open fara obtinerea baremului de puncte de pe urma participarii la turnee in cadrul categoriei Amatori poate-ar trebui avuta in vedere ajustarea lui pentru a le da ocazia semi-profesionistilor sa-si masoare fortele cu adversari de acelasi calibru.
Introducerea unei categorii pentru cei ce nu au punctajul necesar inscrierii la Open dar sunt foarte buni si doresc o competitie adevarata ar putea fi raspunsul, urmand ca trecerea la Open sa se faca pe baza punctelor obtinute in cele 2 categorii inferioare. Sunt convins ca s-ar gasi solutii daca ar exista interes.
O zi frumoasa tuturor.

MEMORIALUL PANETH FARKAS editia a IV-a - 5 octombrie 2013 - CLUJ NAPOCA - tur...

MEMORIALUL PANETH FARKAS editia a IV-a - 5 octombrie 2013 - CLUJ NAPOCA - tur...

Vin cu mare placere de fiecare data la MEMORIALUL PANETH FARKAS un turneu frumos, singura problema este ca de fiecare data am probleme cu lumina asta poate din cauza ca eu am probleme cu ochii dar sper sa se rezolve si acesta problema ...............:thumbup::thumbup::thumbup:---

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ultima editare:
Un turneu s-a incheiat!
Felicitari invingatorilor cat si cel invinsi!
Pana la urma este un sport! SPORT!
Daca reusim sa intelegem si sa acceptam acest aspect avem toti de castigat!
Felicitari organizatorilor!
Ne "luptam" la urmatorul turneu :)

Felicitari pentru un turneu reusit , conditii foarte bune de joc ,spatiu suficient pentru ierbari , meciuri interesante , bravo!!!!!
Asteptam urmatoarea editie!:D

Back
Sus