dado_daniel
senior
He-he! Ciobi in Amatur! Ca sa fac o comparatie este ca si cum ar fi jucat Dobrin cu noi in curtea scolii! Invidiez pe cei care au jucat cu el la acest concurs! Felicitari si poate il mai vedem si prin regat!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu ai pierdut nimic ,decat daca vrei sa faci puncte in trei seturi , puncte cat intr`un set si sa nu intelegi nimic din tenisul de masa , sa te simti ca un incepator novice, crede`ma e mai dragut de privitHe-he! Ciobi in Amatur! Ca sa fac o comparatie este ca si cum ar fi jucat Dobrin cu noi in curtea scolii! Invidiez pe cei care au jucat cu el la acest concurs! Felicitari si poate il mai vedem si prin regat!
Nu sunt de acord d-le. cu cele trasmise de dumneavoastra,ai chiar multe de invatat daca reusesti sa prinzi ceva din loviturile lui Csobi,iar referitor la pucte,nu trebuie sa te ambitionezi sa-l si bati !Nu ai pierdut nimic ,decat daca vrei sa faci puncte in trei seturi , puncte cat intr`un set si sa nu intelegi nimic din tenisul de masa , sa te simti ca un incepator novice, crede`ma e mai dragut de privit)
Gresit ,eu am jucat de multe ori cu Csaby si mia prins bine pentru ca el joaca cu Anti pe rever si intoarce paleta tot timpul am reusit sa dau in anti si in iarba fara probleme cu alti jucatori si daca vrei sa te antrenezi el iti pune pe masa de iti pica paleta din mina:crazy:Ba are dreptate Ben! In timpul meciului, din loviturile lui Csabi prinzi... doar mingea, la vreo zece metri de masa...daca o mai gasesti! Sa fim seriosi, tenisul de masa se invata la antrenamente si nu in competitii!
Pai tocmai asta e! Trebuie sa joci de multe ori si nu odata. Intr-un meci, pana sa te dezmeticesti, ai luat-o pe cocoasa, apoi ai dat mana... si cu asta basta!Gresit ,eu am jucat de multe ori cu Csaby si mia prins bine pentru ca el joaca cu Anti pe rever si intoarce paleta tot timpul am reusit sa dau in anti si in iarba fara probleme cu alti jucatori si daca vrei sa te antrenezi el iti pune pe masa de iti pica paleta din mina:crazy:
Un mare jucator pacat de el de vina aceiasi patima ca si a lui Dobrin
- - - Actualizat - - -
Mia prins bine si cind a jucat cu farfuria cu mine,am pierdut primul meci dar le-am cistigat pe celelalte.
Jucam meciuri cu el cu 8 puncte for dar jucind mult cu el am ajuns sa iau bataie doar cu 6 for ,parerea mea este ca a fost un geniu cu un stil de joc unic in tenisul de masa de la noi,toata stima pentru el ,te salut Csaby si lasa dracu bautura ca locul tau nu este in Amatur mai poti face fata cu brio si in superliga.
...In schimb a punctat decisiv la „impresia artistica”, cu al sau toc de vioara pe post de husa de paleta, cu accente ...avangardiste! A fost una din frumoasele pete de culoare a memorialului!Vari Bela nu a avut nici o victorie la open.
Undeva este o gresala de citire a foilor.
De vina o fi fost vioara lui Bela ,poate a cintat de jale si pe Vladut la bufnit plinsul...In schimb a punctat decisiv la „impresia artistica”, cu al sau toc de vioara pe post de husa de paleta, cu accente ...avangardiste! A fost una din frumoasele pete de culoare a memorialului!
La celalalt pol s-a situat, profunda și inegalabila criza de isterie a „fenomenului”, dupa meciul pierdut cu T?ra Viorel, unde la ultimul punct, migea s-a balansat pe fileu, nehotar?ta pâna în ultimul moment unde sa aterizeze. Apoi g?ndindu-se ca oricum, o lecție de viața în plus nu are cum sa strice, a picat cuminte pe masa lui Vlad! Au urmat tavalelile, urletele, țipetele, smiorcaiturile și onomatopeele purtând inconfundabila marca înregistrata...
imi cer scuze de la toti cei pe care i am injurat si suparat,imi pare rau pentru comportamentul meu nu am fost eu
imi cer scuze de la toti cei pe care i am injurat si suparat,imi pare rau pentru comportamentul meu nu am fost eu
Se pare ca nici Dan2, nici Toth Laszlo, nici Gabi Gogu nu s-au gandit macar o clipa la nivelul real de joc din din divizia feminina B, a FRTM. Rezultatul impunerii orbesti a regulamentului Amatur s-a vazut: Alexandra S si Zita F n-au putut castiga imotriva 'masculilor' din Open nici un singur meci. Nicaieri in lume nu se pune semnul 'egal' intre sportul masculin si cel feminin! Aveti cumva ochelari de cal? Sau nu cunoasteti valorile sportivelor in cauza? Vreti sa le umiliti si sa le pierdeti din peisajul turneelor Amatur? Nu sunteti seriosi! Ce sa joace fetele astea dragute in Open cu jucatori ca Simon, Durdun, etc? Treziti-va! Iar daca nu intelegeti nimic, intrebati-i pe cei care cunosc problemele in cauza! Stefan RusuDeoarece divizia B va avea prima etapa in 20 septembrie, iar turneul Amatur va avea loc pe data de 5 octombrie, participantii la prima etapa de B vor avea statut de legitimat. Asa ca cele 3 fete (pe care le felicit si eu pentru reusita si le urez succes in B) vor avea drept de participare doar la OPEN.
Stefane, iti sugerez sa citesti postul #155, scris de mine si ai sa vezi ca am spus acelasi lucru cu tine:Se pare ca nici Dan2, nici Toth Laszlo, nici Gabi Gogu nu s-au gandit macar o clipa la nivelul real de joc din din divizia feminina B, a FRTM. Rezultatul impunerii orbesti a regulamentului Amatur s-a vazut: Alexandra S si Zita F n-au putut castiga imotriva 'masculilor' din Open nici un singur meci. Nicaieri in lume nu se pune semnul 'egal' intre sportul masculin si cel feminin! Aveti cumva ochelari de cal? Sau nu cunoasteti valorile sportivelor in cauza? Vreti sa le umiliti si sa le pierdeti din peisajul turneelor Amatur? Nu sunteti seriosi! Ce sa joace fetele astea dragute in Open cu jucatori ca Simon, Durdun, etc? Treziti-va! Iar daca nu intelegeti nimic, intrebati-i pe cei care cunosc problemele in cauza! Stefan Rusu
Se pare ca nici Dan2, nici Toth Laszlo, nici Gabi Gogu nu s-au gandit macar o clipa la nivelul real de joc din din divizia feminina B, a FRTM. Rezultatul impunerii orbesti a regulamentului Amatur s-a vazut: Alexandra S si Zita F n-au putut castiga imotriva 'masculilor' din Open nici un singur meci. Nicaieri in lume nu se pune semnul 'egal' intre sportul masculin si cel feminin! Aveti cumva ochelari de cal? Sau nu cunoasteti valorile sportivelor in cauza? Vreti sa le umiliti si sa le pierdeti din peisajul turneelor Amatur? Nu sunteti seriosi! Ce sa joace fetele astea dragute in Open cu jucatori ca Simon, Durdun, etc? Treziti-va! Iar daca nu intelegeti nimic, intrebati-i pe cei care cunosc problemele in cauza! Stefan Rusu