Avand in vedere ca se apropie turneul final am o sugestie catre coordonatori sa se puna de acord unde se organizeaza acest concurs,sa se anunte cu o luna inainte sa stim si noi cum ne facem programul in decembrie.Se face la Brașov sau in alta parte ,pe 7 sau e alta data eu zic ca e o lipsa de comunicare intre cei responsabili. Pentru la anul daca se poate ,vrem sa facem si noi un A+ la Călărași pentru ca avem una dintre cele mai frumoase sali din tara,mese aducem,oameni disponibili sa ajute se gasesc. Multumesc.
Salut Silviu! Este posibil sa ai dreptate "*eu zic ca e o lipsa de comunicare intre cei responsabili. ", dar mai sunt si cazuri de forta majora, cum ar fi disponibilitatea locatiei, sau cum ar fi cazul de la Călărași. Ex. Aveti cea mai frumoasa sala si conform calendarului iti vine randul la un turneu A (cazul recent, de sambata), iar voi nu puteti sa tineti acest turneu, din motive obiective, etc,...problema se pune ca, coordonatorii nu mai au timp sa se puna de acord unde si cine ar mai avea dreptul la un turneu A pentru ca a fost cedat in regim de urgenta.
Ai vz nr de participanti (" sa se anunte cu o luna inainte sa stim si noi cum ne facem programul ") precum si faptul ca noi nu am fost pregatiti? ...eu ?i spun forta majora cu toate ca nu este. Apropo! Turneele de acest gen nu stiu daca sunt trasmisibile fara acordul coordonatorilor, dar parerea mea este ca NU.
Cu aceasta ocazie rog organizatorii, dornici de binele AmaTur-ului sa verifice lista platitorilor de la buget, probabil ca la calendar vor fi si prioritati.(nu numai pt turneele A ci si pt A+.
Acum pt ca sunt vizat cu turneul final, va informez ca in zece minute de la raspunsul conducerii directiei sportive (Sala Sporturilor) voi comunica catre dvs mai multe detalii, precum si faptul ca impreuna cu Emi echipam doua sali,...dar probabil mai dureaza putin. Oricum turneul final va fi postat cu 30 zile inainte, binenteles daca ma ocup de acest eveniment.