ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
am primit lemnul donic dotec carbon pt modificat maner ul !!!......? e un lemn nou !!1 voi revenii cu poze dupa modificare !! multumesc!

lemnul dotec carbon a fost modificat maine al pun la posta sper sa va placa noua forma a manerului !!

da asa este dar momentan mi sa stricat si aparatul ca lau scapat copii pe jos si nu nu pot sa mai postez poze pna cand al voi repara !! multumesc !

este perfect eu am incredere in ceea ce faci si recomand si la altii sa apeleze la tine deorece pui suflet in ceea ce faci.

azi am primit lemnul si nu credeam ca o sa iasa asa bine deci acum se poate juca si cu stanga si cu dreapta parca e din fabrica.......multumesc
recomand sa apelati cu incredere,este"doctorul"lemnelor bolnave,pentru mine era doar incomod priza de dreapta eu fiind stangaci
nu stiu de ce nu pot sa pun poze in anunt?

multumesc petre poli dar eu chiar nu stiam ca este lemnul dvs sper sa va fie de folos ! cu pozele e o alta problema .trebuie redimensionate ca altfel nu le incarca daca sunt mai mari de 500 -800 kb !!

da a ajuns! si va reveni acasa ca nou asa cum vam promis sambata vil trimit prin dl ursulean !! sa auzim de bine !

lemnul dlui ursulean a fost reparat maine trimit cu posta rom de asemeni si lemnul domnisoarei Nasta slagar carbon este reparat tot maine trimit si la cluj !!pt dl cornelus lemnu pe care mi lati dat la bistrita se afla in presa cat de curand vil expediez multumesc!!poze nu pot sa pun momentan sunt cu aparatul la reparat!! multumesc de intelegere si succese multe !!:D

Buna ziua,
Mai am un lemn de trimis la reparat.
cand pot sa trimit lemnul?

salutare,
Am si eu un lemn cu probleme...
Este un Joola WingPassion Extrem C carbon
A inceput sa crape de la maner in sus in forma de V. Credeti ca ma puteti ajuta?

cred ca da din cate stiu eu asta fac repar lemne :D

---------- Post added 10.03.2012 at 22:18 ----------

daca era in forma de y nu cred ca puteam sa va ajut:D.....

Buna ziua,
Am expediat azi cu Posta Romana doua lemne: Andro Temper Tech OFF si Xiom Offensive S OFF, pentru cantuit. Multumesc anticipat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus