ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
am ridicat azi lemnul stiga de la posta pt brasov dl gaby s..sper sa rezolv pana vineri si sa reexpediez mulumesc !

tote lemnele trimise la reparat au fost finalizate luni expediez cu posta romana !! multumesc

lemnul dlui gabi savin brasov inainte de rep !!

si dupa reparatie!!
---------- Post added 20.05.2012 at 20:55 ----------
lemnul dlui spaller din nasaud === schimbare furnir pe ambele parti + reparatie maner rupt!!

si dupa reparatie...

---------- Post added 20.05.2012 at 20:58 ----------
lemnul dlui maier catalin din brasov modificare maner dotec !!

si lemnul dupa modificare maner ..!

---------- Post added 20.05.2012 at 20:59 ----------
pt dl spaler va rog sa ami dati pe mp adresa pt expediere lemn !! multumesc !
---------- Post added 21.05.2012 at 23:11 ----------
toate lemnele reparate au fost expediate azi cu posta romana cel tarziu joi le veti primii fiecare multumesc !

sper a toate lemnele au ajuns la destinatie cu bine va rog sa confirmati daca totul e ok !! multumesc !

cu placere succes la antrenamente !!
- - - Actualizat - - -
reducere la mai multe lemne cosmetizate !!

multumesc orcand cu placere !! mici defecte cum ar fi mici exfolieri si fisuri in lama adica intre straturile de lemn si carbon ! le repar gratuit !! depinde si de cerintele voastre !!

lemnul dhs al dlui drukeru a fost modificat si cosmetizat ! lluni trimit prin posta !!
- - - Actualizat - - -
la fel si lemnul dlui mehmet din Botoșani a fost modificat .. un slagar carbon a devenit un lemn combi !!

toate lemnele bolnave primite vineri au fost remediate luni trimit cu posta !! multumesc!!

adresa este pe prima pagina dar osa o postez si aici !!pop danut str aleea tomis nr9 bl h2 ap 20 loc dej jud cluj cod 405200 tel 0748352369!!

- - - Actualizat - - -
un lemn rupt de la maner !! si reparaT !! DE MINE DAR NU PREA POT INCARCA POZELE !! MAI INCERC !!
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
lemnul dhs de la zalau rupt si lovit reparat si adus la viata !!

- - - Actualizat - - -
lemnul yasaka la fel de rupt si reparat tot pt zalau

- - - Actualizat - - -
mai sunt catava lemne rupte ssi reparate tot pt zalau insa nu prea pot posta pozele !! oricum daca aveti probleme cu lemnele va astept !! la tel 0748352369 !!

Danut dupa cum vad lemnele celor din Zalău mai ca imi e frica sa vin sambata la concurs.. daca ne bat colegii din Zalău cu.... paletele.... :)))

stai adisoru linistit ca baetii de la zalau sunt pasnici doar ca sau antamplat cateva acci dente dea lungul vremii:(

Multumesc Dr. Alehandro, inca un bolnav vindecat cu succes!
Am primit lemnul reparat si arata mai bine decat atunci cand l-am cumparat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus