ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
va sal nu fac canturi cu rasini epoxidice nu am facut niciodata eu doar aplic furnir pe cant sau folie plasticata rezistenta la lovituri din aceea ce se foloseste la mobila ! multumesc!
---------- Post added 14.03.2012 at 22:40 ----------
azi am primit lemnele andro si xiom pt cantuit si lte mici interventii sper sa pot trimite cel tarziu luni inapoi am primit si lemnul joola din primele constatari e destul de grav bolnav!! insa sunt sperante pt el !! multumesc !

lemnul este in presa sper ca luni sa vil trimit ! e un lemn deosebit are o tesatura speciala cred ca este airlate carbon doar ca airlate este rosu nu albastru cum eram obisnuit pana acum! ! e un lemn super dar are 2 slabiciuni !! din pacate !!

da se poate este un lemn de la joola imi scapa acum denumirea insa are 2 slabiciuni si anume partile laterale stanga dreapta sunt monobloc din lemn de ayous aceste 2parti sub forma de fluture ingusteaza spre maner partea de rezistenta a lamei ele fiind lipite ca 2 componente separate a lemnului fara sa fie integrate in lama decat prin lipire ! acest fapt duce la slabirea in timp a imbinarilor lipite su prin socuri la ruperea lamei de la maner !! consider acest lemn deosebit am vazut structura sa si sunt convins ca se comporta f bine in joc !!
concluzia mea ! este un lemn deosebit dar f sensibil !!

am finalizat lemnul joola maine expediez cu posta romana !! sper sa va placa si sa jucati la fele ca inainte cu acest lemn !!

buna ziua!
Azi am ridicat coletul...Sincer am cam stat cu sufletul la gura dar m-am luminat cand am vazut lucrarea...!!!Arta frateee!
Scuze pt atatea semne de exclamare dar cand te bucuri din spatele unei tastaturi simti nevoia sa te faci inteles. Sambata o sa si testez lemnul si revin cu info.
Pana atunci nu va zic decat ca este o bucurie ca v-am cunoscut. la mai multe
Stima,
Mircea Ploiești

multumesc !succes in continuare cu acest lemn!!
---------- Post added 22.03.2012 at 20:45 ----------
azi a plecat spre braila lemnul dlui dr toma !! un lemn stiga f vechi si umblat prin multe razboaie ! schimbat furnirul ext si reparat lama !! astept concluzii !! multumesc!

Lemnul a ajuns si e diferenta la cum arata inainte si cum e acum ,mii de multumiri . O sa primiti recenzii si de la propietar ,fara doar si poate .

repar in continuare lemnele dvs bolnave de asemene cosmetizez lemnele vechi pt a putea fi vandute toate serviciile se fac la aceleasi preturi ca pana acuma !! multumesc !!
---------- Post added 06.04.2012 at 21:10 ----------
cont bancar !!CONTUL ESTE !----RO 26 RZBR 0000,0600,1404,4749 LA RAIFFEISEN BANK nume ; pop danut dej str aleea tomis nr 9 bl h2 ap 20 jud cluj tel 0748352369!!

Am primit lemnele si pot sa va spun ca arata extraordinar. Un adevarat artist al lemnului domnul Danut! Mii de multumiri si fiti sigur ca va mai trimit "pacienti"!

multumesc dle sorin cum se simte slagarul cu noul maner !?
---------- Post added 01.05.2012 at 23:21 ----------
am revenit acasa ! pt cei care au reparatii de facut aveti adresa si tel meu in primul post !! multumesc !

multumesc !succes in continuare cu acest lemn!!
---------- Post added 22.03.2012 at 20:45 ----------
azi a plecat spre braila lemnul dlui dr toma !! un lemn stiga f vechi si umblat prin multe razboaie ! schimbat furnirul ext si reparat lama !! astept concluzii !! multumesc!
Scuze, abia azi am vazut acest mesaj, desi lemnul l-am vazut de mult :-)
Ca sa fie clar, mi-am amintit de tinerete, este primul lemn cu care am jucat pe cand eram in facultate... Cu (prea) mult timp in urma, recunosc... Am jucat cu mare placere si pot spune ca este mai bun ca inainte. Deci, multumesc, dau o bere cu prima ocazie :-)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus