ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

încă un lemn salvat ! După 3fisuri in stratul central și schimbarea fetelor de furnir!

- - - Actualizat - - -

încă un lemn salvat ! După 3fisuri in stratul central și schimbarea fetelor de furnir!

Felicitări, arata super.
Acum ma întreb după ce ii schimbi furnirul, îl lipești cu adezivul tău, paleta mai respectă aceeași parametri ? oare proprietarul nu își da seama ca lemnul lui acum are alte proprietăți / calități / minusuri ?

Felicitări, arata super.
Acum ma întreb după ce ii schimbi furnirul, îl lipești cu adezivul tău, paleta mai respectă aceeași parametri ? oare proprietarul nu își da seama ca lemnul lui acum are alte proprietăți / calități / minusuri ?
Veti auzi un review după ce o testează proprietarul! Am schimbat furnirul la acest lemn mai demult doar pe o parte și proprietarul nu a seaizat diferența !

Veti auzi un review după ce o testează proprietarul! Am schimbat furnirul la acest lemn mai demult doar pe o parte și proprietarul nu a seaizat diferența !

am vb cu propietarul lemnului care ajucat 7 ani cu acest lemn!!
concluzia este !! lemnul e mai rapid !! lemnul initial avea 5 straturi acum are 7 !
are vibratii !! datorita centrului care are 4 fisuri lipite de altfel ia afectat controlul !

Valabil pt reparații si lemne combi luna martie in limita timpului dispomibil pe care il voi avea ! Multumesc!

Buna prieteni!! Vreau sa va prezint aici cat de bine sunt construite unele lemne scumpe de la o firma consacrata!

Buna prieteni!! Vreau sa va prezint aici cat de bine sunt construite unele lemne scumpe de la o firma consacrata!

u
Si dupa reparatie arata asa .!

- - - Actualizat - - -

Reimpact medusa stare jalnică inainte de reparatie!!Si asa arata dupa reparație!

Ultima editare:
zici ca sunt facute din carton... unele lemne scumpe de la o firma consacrata
si cand spui colegilor mai tineri ca in lume sunt doar trei-patru producatori traditionali de materiale de tenis (lemne, fete, etc), care nu iti vand cartoane, nu te crede nimeni.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus