ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
salut - am un lemn vechi meteor care vreau sa il cosmetizez. la un moment dat a fost ros un pic de caine :). va dau un mp cu poze si imi spuneti ce recomandari aveti ?

RECLAMATIE! acest domn pe nume POP Danut m-a "incaltat" cu un lemn combo: def+off absolut fantastic!

FELICITARI Pop Danut pentru mestesugul de care ai dat dovada in crearea acestui lemn. RESPECT!

in urmatoarea perioada 15 iunie 20 iulie nu mai pot prelua lemne pt reparatii sau cosmetizare etc !! multumeasc pt intelegere !

Am avut recent o "interventie" la un lemn facuta la Dan...o transformare a manerului din ST in FL, cu "montarea" unor "aripioare", pt TB ZLC..
....ca de obicei, lucrare excelenta...
Voi reveni cu foto.

Stii parerea mea despre manerele ST...tine de gusturi...ca si combinatiile lemn-fețe...nu exista solutie unica pentru milioanele de probleme ale tuturor jucatorilor.
Eu prefer FL pentru ca am o priza foarte lejera si nu vreau ca manerul sa imi "umple" palma...iar manerul mai evazat ma ajuta sa simt mai bine cand sa-l "strang" pentru a nu-l scapa...in adversar...hehe

Trimis de pe al meu UTOK_430Q folosind Tapatalk

valabil pt reparatii !! cu lemnele hand made mai dureaza putin pina termin de amenajat noul atelier !!

din motive personale trebuie sa mai aman din nou reparatiile la lemnele dvs pina pe sfirsitul lunii august accept doar urgente si transport numai prin curier rapid ,gen fan curier etc multumesc !

Am un lemn Butterfly All+ Timo Boll - AN, la care mi s-au deslipit amandoua parti ale manerului si pe care le-am lipit cu o solutie compusa din doua substante. Pe o parte este rupt furnirul in dreptul manerului. Va intreb daca se poate repara si daca da, cand pot sa va trimit lemnul. Multumesc.

Am un lemn Butterfly All+ Timo Boll - AN, la care mi s-au deslipit amandoua parti ale manerului si pe care le-am lipit cu o solutie compusa din doua substante. Pe o parte este rupt furnirul in dreptul manerului. Va intreb daca se poate repara si daca da, cand pot sa va trimit lemnul. Multumesc.

se poate face trimiteti cand doriti! tel 0748352369!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus