ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sarbatori fericite,sanatate,bucurii si la multi ani !!!!

BINE VAM GASIT IN NOUL AN! o parte din lemnele reparate le-am trimis luni prin posta sper sa ajunga pe data de 3 la destinatie !! pt a efectua platile atasez aici noul cont bancar multumesc !!
CONTUL ESTE !---RO81BTRLRONCRT0237150201 BANCA TRANSILVANIA !!

pt cei cu lemne pt reparat va rog postati aici ! sau mp si nu pe topicul cu lemne hand made by dan universal , ! multumesc !!

Va salut Domul Dan va mai deranjez odata fratii Gavrilovici au mevoie de ajutor,pun la bataie 20 de fete sh , 10 tricouri PD si cateva premii surpriza.
Macar ca am fost bestelit de x si y si am zis ca nu ma mai bag.cine vrea sa ajute cu ceva il rog din suflet sa o faca si sper sa ne unim eforturile
sa rasplatim munca acestor copii inimosi.
Aici vreau sa mai arat un lucru,este greu,dar fie si asa,eu sunt ortodox,nu stiu ce religie au acesti copii si familia lor,dar sa inteleaga toata lumea
sportul si inima sunt fara granite,iar bunul Dumnezeu ne asculta pe toti fara deosebite de dogma.
Cu deosebita stima
Birloveanu Viorel

daca pot ajuta cu cateva lemne cu placere! ,si asamblarea o pot face daca e nevoie + lipici si expediere

ramane stabilit.va trimit fetele si restul si vedem ce iese.
va rog pe MP adresa si restul sale pot pune la posta si multumesc inca o data.

pop danut loc dej jud cluj str aleea tomis nr 9 bl h2 ap 20 et 4 jud cluj! tel cosmote ---0769189597 !! 0748352369

lemnele pt bucuresti vor pleca luni spre destinatie
la fel si lemnele spre tarnaveni vor pleca tot luni !! sa auzim de bine !

Spre cehu silvaniei au plecat lemnele marti ! Si spre tarnaveni de asemeni tot marti au plecat !
Pt reparatii lemne si cosmetizare apelati cu incredere tel 0748352369 !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus