ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
ok astept sa ajuga coletul apoi ne auzim !
- - - Actualizat - - -
pt dl gaby gogu am rezolvat problema dvs cu lemnul dotec hinoky al aduc sambata la cluj !!

va sal da azi lam ridicat de la posta ! sa ami spuneti ce doriti a fac cu el ! tel 0748352369 multumesc !

Ramane cum am stabilit la telefon, lemnul Donic Appelgreen doar de reparat. Banutii ii transfer diseara cand ajung acasa, nu am digipassul la mine.
Trimiteti prin posta inapoi cand aveti dvoastra timp, nu am nevoie urgenta de lemn momentan.
Multumesc si o zi excelenta sa aveti!

da este in presa maine al termin si expediez !!
- - - Actualizat - - -
am trimis spre calarasi lemnul tsp hinoky break
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
reparatia a fost facuta cu carbon sub stratul de frasin de la exterior iar greutatea este ca la inceput !! adica nemodificata !!
- - - Actualizat - - -
Ramane cum am stabilit la telefon, lemnul Donic Appelgreen doar de reparat. Banutii ii transfer diseara cand ajung acasa, nu am digipassul la mine.
Trimiteti prin posta inapoi cand aveti dvoastra timp, nu am nevoie urgenta de lemn momentan.
Multumesc si o zi excelenta sa aveti!
azi am trimis si lemnul dvs !!

Multumesc va anunt cand il ridic de la posta si o sa fac si niste poze sa le postez pe aici!
Abia astept sa joc cu el!
- - - Actualizat - - -
Multumesc va anunt cand il ridic de la posta si o sa fac si niste poze sa le postez pe aici!
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Am ridicat astazi la amiaza lemnul de la posta.
Arata extraordinar, daca n-as sti ca a fost rupt, n-as putea sa-mi dau seama.
Cand ajung acasa fac si niste poze cu el! Ca sa nu mai zic ca a fost si curatat de lipici si arata acum ca si nou, de mi-e mila sa dau cu lipici pe el.

spor la antrenamente! si multe succese tuturor celor ce au avut incredere in serviiciile mele si au lasat pe mana mea lemne de bani grei.....:)

ok multumesc !! succese!!
- - - Actualizat - - -
spre vatra dornei a plecat azi lemnu x5 rupt de la maner ! succese!!

un lemn deosebit devenit surcele sa intors intreg la propietar:rolleyes:
- - - Actualizat - - -
satept impresii despre lemn dupa testare !

lemnul dlui cezarth a fost modificat manerul poze in topicul lemne hand made by dan universal !! multumesc !

Buna ziua! Ati putea sa imi modificati un lemn DR NEUBAUER FIREWALL PLUS? Adica sa-i subtiati manerul si sa-i micsorati dimensiunea lamei?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus