DAN TT
organizator local
sper ca ati primit si cele 2 lemne si ca sunt ok !! multumesc si la multi ani !! disponibil pt reparatii si cosmetizari etc....
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
cu placere oricand!mercy mestere!![]()
Buna d-nu' Dan...pfffff...Imi pare asa de rau de nu mai pot...sa va insanatositi repede...INCREDIBIL !din pacate in urma unui accident la mana stanga ...si a unei interventii chirurgicale timp de cel putin 2 saptamani nu mai pot face reparatii la lemnele dvs ! multumesc pt intelegere !
Insanatosire grabnica!!!din pacate in urma unui accident la mana stanga ...si a unei interventii chirurgicale timp de cel putin 2 saptamani nu mai pot face reparatii la lemnele dvs ! multumesc pt intelegere !
EDITAT CLAU:pt ca unii colegi de forum probabil ca nu cred ca am probleme cu mana si tot ami trimit mesaje pt reparatii si lemne hand made... voi posta cateva poze cu mana pt a se vedea ca chiar am probleme si nu doar aman lucrarile !va avertizez ca imaginile sunt destul de dure !!!
interzis celor slabi de inima si copiilor!!!.,...