ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
sper ca ati primit si cele 2 lemne si ca sunt ok !! multumesc si la multi ani !! disponibil pt reparatii si cosmetizari etc....

Am vorbit cu tine si acuma ma duc sa trimit paleta shalgeru . Sper sa iese bine din operatie .. Sper sa ajunga pana in 12 ca am concurs la ludus numai bine.

Nu l-am mai trimis . Suna-ma cand ai timp 0749330269. Pentru a vorbi . Ma intereseaza ce lemne ai sa facem schimbu cu un lemn.

PT REPARATII VA ROG SA MA CONTACTATI DUPA DATA DE 4 FEBRUARIE PT CA NU SUNT AN TARA PANA ATUNCI !! multumesc !

din pacate in urma unui accident la mana stanga ...si a unei interventii chirurgicale timp de cel putin 2 saptamani nu mai pot face reparatii la lemnele dvs ! multumesc pt intelegere !

din pacate in urma unui accident la mana stanga ...si a unei interventii chirurgicale timp de cel putin 2 saptamani nu mai pot face reparatii la lemnele dvs ! multumesc pt intelegere !
Buna d-nu' Dan...pfffff...Imi pare asa de rau de nu mai pot...sa va insanatositi repede...INCREDIBIL !

da multumesc si mie imi prevezi! cei care se grabesc ai rog sa apeleze la dl levi pt rep!! si de-asemeni cei care au lemne la mine si le vor repede sa ma contacteze sa le returnez in aceeasi stare!

in urma interventiei chirurgicale si a radiografiei facute sa constatat ca am si fisura de os la degetul mijlociu deci foarte probanil sa fie pus in ghips dupa vindecarea ranii ! de aceea sunt nevoit sa fac o pauza mai lunga cu lemnele si reparatile ! pe miercuri cand voi fi externat voi pune la posta toate coletele cu lemnele nereparate pt cei care opteaza pt acest lucru !va rog sa ma contactati !! multumesc!

pt cei care nu au aflat inca despre problema mea cu mana va anunt din nou ca sper ca in 2-3 saptamani sa pot face reparatii la lemnele dvs!!

pt ca unii colegi de forum probabil ca nu cred ca am probleme cu mana si tot ami trimit mesaje pt reparatii si lemne hand made... voi posta cateva poze cu mana pt a se vedea ca chiar am probleme si nu doar aman lucrarile !va avertizez ca imaginile sunt destul de dure !!!
EDITAT CLAU:
Poze sterse la cerere

pai ce ai facut mai dane !!!!!!!!!!!:confused::(
ne rugam pentru tine si mina ta !!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

pt ca unii colegi de forum probabil ca nu cred ca am probleme cu mana si tot ami trimit mesaje pt reparatii si lemne hand made... voi posta cateva poze cu mana pt a se vedea ca chiar am probleme si nu doar aman lucrarile !va avertizez ca imaginile sunt destul de dure !!!
interzis celor slabi de inima si copiilor!!!.,...
EDITAT CLAU:
Poze sterse la cerere

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus