ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

lemnul dlui gaby de la radauti rupt destul de urat si remediat de mine cred ca e un lemn dr levi daca nu ma ansel .. si alte 3 lemne rupte si refacute !!

Ultima editare:
lemnul andro nou nout folosit f putin sa desprins furnirul ext impreuna cu light carbonul de centrul de balsa eu zic ca a fost prost lipit din fabrica ... in rest un lemn f usor si dupa cum am vazut fff rapid !!!!

plec pe 5 si ma antorc cam pe 12 daca LEMNELE ajung pana atuNci pe 18 se pote sa le aveti inapoi !!

va sal ! reparatia de la maner se face garantat pretul e cel din prima pagina 40 ron !! daca doriti transformarea lui intrun lemn combi atunci pt bakhand va recomand un strat de pluta si un furnir de mahon ! in fine toata operatia va ajunge undeva la 90 =100 ron si nu stiu daca merita !! dar daca doriti va pot rezolva cu placere lemnul !! pot sa va mai ofer la 100 ron un lemn nou nout danuniversal combi !!

buna ziua,

doresc sa cumpar acest lemn de la bogdan
e vreo problema cu manerul?

Buna ziua! ma numesc Ciubotariu Ioan si am si eu un lemn xiom pro champio pro carbon rupt de la maner ati putea sa mi-l reparati si cat costa ? si cam cand sa vil trimit cu respect.

da acum stiu despre ce e vorba lemnul dlui bogdanmircea nu a fost rupt in doua a fost doar fisurat lam reparat si e in conditiif bune se poate juca cu el fara nici o problema !! cred ca mai am poze cu lemnul dupa reparatie !!

azi am trimis lemnele pt dl Marta asa cum am discutat celelate dupa ce primesc materiale !! multumesc !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus