Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
va sal ! reparatia de la maner se face garantat pretul e cel din prima pagina 40 ron !! daca doriti transformarea lui intrun lemn combi atunci pt bakhand va recomand un strat de pluta si un furnir de mahon ! in fine toata operatia va ajunge undeva la 90 =100 ron si nu stiu daca merita !! dar daca doriti va pot rezolva cu placere lemnul !! pot sa va mai ofer la 100 ron un lemn nou nout danuniversal combi !!
sincer nu mai stiu despre ce lemn este vorba ! datimi o poza ca la cate am reparat nule mai retin chiar pe toate !buna ziua,
doresc sa cumpar acest lemn de la bogdan
e vreo problema cu manerul?
reparatia clasica de la maner =40 ron ! alte retusuri minore sunt gratis ! aveti mp multumesc !Buna ziua! ma numesc Ciubotariu Ioan si am si eu un lemn xiom pro champio pro carbon rupt de la maner ati putea sa mi-l reparati si cat costa ? si cam cand sa vil trimit cu respect.
rog poze
multumesc
Multumesc mult d-le Dan...abia le astept...Stima si Numai Bine va doresc!azi am trimis lemnele pt dl Marta asa cum am discutat celelate dupa ce primesc materiale !! multumesc !
au ajuns lemnele?Multumesc mult d-le Dan...abia le astept...Stima si Numai Bine va doresc!
Buna d-nu' Dan...au ajuns lemnele si le-ati facut super-faine...astept si celelalte doua...Mii de multumiri...Sanatate si Sarbatori Fericite!au ajuns lemnele?