Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
ÎNCHISrepar lemne rupte de la maner- si cosmetizare
azi am primit lemnul si nu credeam ca o sa iasa asa bine deci acum se poate juca si cu stanga si cu dreapta parca e din fabrica.......multumesc
recomand sa apelati cu incredere,este"doctorul"lemnelor bolnave,pentru mine era doar incomod priza de dreapta eu fiind stangaci
nu stiu de ce nu pot sa pun poze in anunt?
multumesc petre poli dar eu chiar nu stiam ca este lemnul dvs sper sa va fie de folos ! cu pozele e o alta problema .trebuie redimensionate ca altfel nu le incarca daca sunt mai mari de 500 -800 kb !!
lemnul dlui ursulean a fost reparat maine trimit cu posta rom de asemeni si lemnul domnisoarei Nasta slagar carbon este reparat tot maine trimit si la cluj !!pt dl cornelus lemnu pe care mi lati dat la bistrita se afla in presa cat de curand vil expediez multumesc!!poze nu pot sa pun momentan sunt cu aparatul la reparat!! multumesc de intelegere si succese multe !!
salutare,
Am si eu un lemn cu probleme...
Este un Joola WingPassion Extrem C carbon
A inceput sa crape de la maner in sus in forma de V. Credeti ca ma puteti ajuta?