Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ar fi bine sa stim un pret![]()
din poza asa se vede Dl. Levi.Este vorba despre, Cresail special facut pt. lotul nationalei ai Romaniei?
Scuze dl. Remus, din poze cum se vede,.. Nu, cum stiu eu, (poate ne lamureasca dl. Alex)din poza asa se vede Dl. Levi.
Nu este cel pentru nationala Romaniei,este prima serie de Cresail ,cel fara fluture fabricat in 1992.Scuze dl. Remus, din poze cum se vede,.. Nu, cum stiu eu, (poate ne lamureasca dl. Alex)
Stima!
Alex.doar lemnul fara pietrele Swarovski cit costapreferam sa discut prin mp dar vad ca ma huiduitzi![]()
Pretul lemnului este de 350 euro.
Domnule Giulesti este un lemn care sare tare dar are si un feeling placut, cu mult control, un lemn de colectie.
Alex.doar lemnul fara pietrele Swarovski cit costa![]()
Nu mai sti de glumadane daca nu stii despre ce e vorba ...nu te pronunta![]()
Nu este cel pentru nationala Romaniei,este prima serie de Cresail ,cel fara fluture fabricat in 1992.
Daca stau bine sa ma gandesc nici nu cred ca a existat vreo editie pentru nationala Romaniei.Stiu ca Andrei Filimon a avut mai multe fiind sponsorizat de Butterfly cand era mai tanar.Au mai avut Adrian Crisan si Cioti.Apoi au aparut si unele facute pe comanda ,cu serie si cu manerul fara lentila,chipurile facute pentru nationala noastra si se vindeau pe Ebay (care nu au nicio legatura cu Cresail,ca saritura)
Este posibil,puteti da mai multe detalii? Dar daca e putem muta discutia pe privat ca sa nu ii poluam topicul lui Alex.Multumesc, dl. Teodorus! -pt. lamurire.... totusi cum am inteles, a existat un lot de lemne special facut pt. nationala,..