Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
eu totusi asa stiu ,ca s-a facut o serie pt. lotul Romaniei ,si acela era fara FL. negru.....poate ma insel dar eu asa am o informatie.....In afara de lemnele facute pe comanda pt. Angelica Rozeanu,nicidata nationalele Roamniei n-au beneficiat de comenzi......
Aveti si niste dovezi in acest sens sau doar din auzite? Nu de alta,dar induceti lumea in eroare.ralf_tedi: cert exista pe paita (si nu numai in Romania) exemplare contrafacute ale acestui lemn,din cate stiu se vand in jurul sumei de 300 euro.Singurul jucator din tara care poate sa-ti confirme autenticitatea lemnului tau este Andrei Filimon.Este corect ce se spune despre acest lemn ca este de nota 10 din toate punctele de vedere.In Romania s-au vandut si cu 500 euro si cu 800 euro originale sau nu acum dumnezeu cu mila.Asa ca pretul cerut de Alex in ideea ca lemnul este ce trebuie ,este mai mult decat rezonabil.
Aveti si niste dovezi in acest sens sau doar din auzite? Nu de alta,dar induceti lumea in eroare.