AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

Nu inteleg cum imi justific infrangerea. Ca sunt fair-play si recunosc cand cineva e mai bun ca mine.
dINICESCU!!! Hai pa!!!
Nu mai raspund FRUSTRATILOR:cool:

dINICESCU!!! Hai pa!!!
Nu mai raspund FRUSTRATILOR:cool:
asta cu ,hai pa, este caver dupa oamenii pe care ii lingusesti?
ITI UREZ TOATE IMPLINIRIILE LA CARE VISEZI.
- - - Actualizat - - -
Nu inteleg cum imi justific infrangerea. Ca sunt fair-play si recunosc cand cineva e mai bun ca mine.
Ai uitat poate cand erai organizator de turnee ca ai promis celui care te a invins ca faci tu restrictii la folosirea materialelor amatur si asta e frustrarea mea.

felicitari tuturor, felicitari Gelu, un turneu reusit care a strans toata crema tenisului amator.
Acum in sfarsit poate poti inchide si tu ochii si sa dormi putin.
Sa ne vedem sanatosi la urmatorul.
sarbatori fericite si sanatate tuturor!!!

PROCURORUL catre judecator
Cum se poate dl. judecator ca reclamantul si paratul sa le dati dreptate?
JUDECATORUL cu glas bland spune ,dl. procuror da sti ca si dta ai dreptate.
Rai mai sinteti,Doru Florescu este un baiat cu mult bun simt care face multe sacrificii pentru a participa la turnee mai ales financiare.
Pentru comentarii rautaciose si tie Nea Ioane cit si lui Daniel va pun mascota Bingo in brate ;):mad::)

esti patimas nea DAN ,asta inseamna ca DANIEL te a invins cat despre dl.profesor antrenor FLORESCU stie el singur cat ii ajunge plapuma fiinca pe frigul din sala de la SANPETRU ti a copiat obiceiul cu berea.

Rai mai sinteti,Doru Florescu este un baiat cu mult bun simt care face multe sacrificii pentru a participa la turnee mai ales financiare.
Pentru comentarii rautaciose si tie Nea Ioane cit si lui Daniel va pun mascota Bingo in brate ;):mad::)
Dane, nu suntem deloc rai ceea ce face Doru e lipsa de restect pentru noi toti din amatur,probabil ca pana nu va veni degeaba la un turneu nu se va invata minte.
P.S. am avut cu el o discutie la sala si mi a spus ca de cand se stiu nu a ajuns la timp,asa ceva nu poate fi admis.

Dane, nu suntem deloc rai ceea ce face Doru e lipsa de restect pentru noi toti din amatur,probabil ca pana nu va veni degeaba la un turneu nu se va invata minte.
P.S. am avut cu el o discutie la sala si mi a spus ca de cand se stiu nu a ajuns la timp,asa ceva nu poate fi admis.
El vine tot timpul cu trenul ;)

Tokosp trasmite te rog lista cu cei care nu sau prezentat la T.F.
Ma ocup eu, nu prea am timp, am mesele imprastiate, mantinelele...trebuie sa caut pe fiecare tabel (dureaza putin)...ref la sedinta va pot transmite ca fiecare propunere de pe lista dlui Cazma a fost votata, iar in conditiile in care s-a hotarat ...de ex: ca media 18 va fi bariera dintre open si amatori, celelalte cifre (17, 24 , 25 etc) au ramas la nivel de discutie. Daca tot am dat un exemplu pot sa va si confirm ca media 19 va fi inlocuita cu media 18.
In acest moment este imposibil sa scrie cineva despre rezultatele sedintei. Oamenii nici nu au ajuns acasa. Nu se cade ca cineva sa scrie la rece, sa greseasca ceva, si sa inceapa circul. Asta este parerea mea.
Am sa postez si eu un mesaj despre acest turneu, dar credeti-ma ca acum nu sunt in starea necesara.
Multumesc!

In primul rand felicitari domnilor Dan Bodeanu,Florin Apian,Sorin Botrica si Gelu Vladoi pentru munca enorma depusa la buna desfasurare a acestui turneu.Organizarea unui concurs de o asemenea anvergura la care participantii au fost in numar record pentru gruparea Amatur(din cate stiu eu) a avut nevoie din plin de experienta celor enumerati.Nu-mi ramane decat sa ma inclin in fata lor...RESPECT.
LE-La aceasta lista neapara trebuie adaugat si domnul EMI(scuze pentru omisiune),pentru sprijinul important acordat realizarii acestui turneu final.

Ultima editare:
Mii de multumiri lui Gelu si echipei care l-a ajutat. Ati depus o munca enorma. Eu unul, n-as fi fost in stare de asa ceva.

Asi propune ca anul calendaristic amatur sa inceapa si sa se termine intr o luna(septembrie),pentru a evita anumite probleme cum ar fii incalzirea salilor........

Felicitari echipei din Brașov pentru efortul titanic depus...felicitari si pentru gulas care a fost meserie...un turneu cu valoare ridicata zic eu care confirma trendul ascendent al miscarii Amatur...felicitari inca odata Gelu iar celor care critica le aduc aminte ca asta e cea mai usoara trebusoara...mai greu e sa faci, sa te sacrifici...Numai bine si sa ne vedem sanatosi la anul!

Back
Sus