Antal Denes
senior
Despre regulament la sectiunea respectiva Chitule,viitorul si noul !despre evenimentul de premiere DISTICTII AMATUR nimica? despre regulament viitor?
exista alt link?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Despre regulament la sectiunea respectiva Chitule,viitorul si noul !despre evenimentul de premiere DISTICTII AMATUR nimica? despre regulament viitor?
exista alt link?
Domnule Adimucu, este doar un concurs de amatori si nu o lupta pentru supravietuire.
Sau ati vrut sa trolati fin.
Si eu ma alatur acestor urari adresate castigatorului.Precizez ca domnul Dan Tecuschi a jucat mult timp la sectiunea open,a avut si rezultate notabile si la aceasta categorie.Ma bucur de rezultatul obtinut mai ales ca face parte dintre jucatorii old care se mentin acolo sus pe ?meterezele? tenisului de masa.Dansul are si marele avantaj ca la Brașov se antreneaza alaturi de multi jucatori valorosi si astfel isi mentine vigoarea tenisistica ,varsta pe care o are nefiind un impediment de a se lua la ?tranta?cu adversari mai tineri decat el.
Gabi,leatule ti-am simtit lipsa la acest turneu,poate interveneai in lupta pentru podium si trebuia[obligat] sa te felicit,cum de astfel primi 4 in mod special,iar locul 2 la A + O de jucatori aparatori !Si eu ma alatur acestor urari adresate castigatorului.Precizez ca domnul Dan Tecuschi a jucat mult timp la sectiunea open,a avut si rezultate notabile si la aceasta categorie.Ma bucur de rezultatul obtinut mai ales ca face parte dintre jucatorii old care se mentin acolo sus pe ”meterezele” tenisului de masa.Dansul are si marele avantaj ca la Brașov se antreneaza alaturi de multi jucatori valorosi si astfel isi mentine vigoarea tenisistica ,varsta pe care o are nefiind un impediment de a se lua la ”tranta”cu adversari mai tineri decat el.
As avea o rugaminte sa asterni cateva randuri si despre cei inscrisi pe lista finala si nu s-au prezentat nici macar la sala,ce a ce a adus sa ramana acasa cei dornici cu speranta de a mai prinde un loc la acest festival,mega turneul anului!am vrut să „trolez fin”, aveți dreptate...și n-am reușit.
vă rog să mă scuzați , am „trolat” cam grosolan.
?i felicit din toată inima pe TOȚI premianții din seara de 07.12.2013.
„să trăiască toată lumea...numa noi să nu murim!”![]()
![]()
![]()
si despre cei care obisnuiesc sa vina dupa 2 ore de la inceperea grupei(FLORESCU din DEVA)As avea o rugaminte sa asterni cateva randuri si despre cei inscrisi pe lista finala si nu s-au prezentat nici macar la sala,ce a ce a adus sa ramana acasa cei dornici cu speranta de a mai prinde un loc la acest festival,mega turneul anului!
Nea Ioane,da CFR-eul in judecata ca ei sint de vina:crazy:si despre cei care obisnuiesc sa vina dupa 2 ore de la inceperea grupei(FLORESCU din DEVA)
Strins....3-0 pentru VioCare a fost scorul finalei la open?
Eu cred ca e invers"INTELEGETI GRESIT FENOMENUL AMATUR.
dl. DAN a dorit neaparat rezultat si consider cu 3 turnee OPEN la care a participat in 2013 nu a avut respect intai pt. dansul ca a jucat la amatori si pentru amatorii ca nu a jucat la OPEN iar in opinia mea nu avea loc pe nici-o lista"
Un bine meritat merit are si finalistul de la M-Ciuc care joaca cu iarba si sandwis si care a facut ceva victime(printre care si subsemnatul). Cat despre comentariile rautacioasa ale dl..... stie el ii doresc sa organizeze dansul un turneu sa vada cat este de "usor". Cred ca o mare vina o are Netty Sandu ca nu i-a prezis la horoscop lu Gelu ca in sala de la Sanpetru nu va fi caldura . La cum il stiu pe Gelu sigur pentru data viitoare sigur va gasi o sala care sa fie aproape la acelasi nivel cu Sala Sporturilor.