AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

Domnule Adimucu, este doar un concurs de amatori si nu o lupta pentru supravietuire.
Sau ati vrut sa trolati fin.

am vrut să ?trolez fin?, aveți dreptate...și n-am reușit.
vă rog să mă scuzați , am ?trolat? cam grosolan.

?i felicit din toată inima pe TOȚI premianții din seara de 07.12.2013.

?să trăiască toată lumea...numa noi să nu murim!? :D :D :D

Si eu ma alatur acestor urari adresate castigatorului.Precizez ca domnul Dan Tecuschi a jucat mult timp la sectiunea open,a avut si rezultate notabile si la aceasta categorie.Ma bucur de rezultatul obtinut mai ales ca face parte dintre jucatorii old care se mentin acolo sus pe ?meterezele? tenisului de masa.Dansul are si marele avantaj ca la Brașov se antreneaza alaturi de multi jucatori valorosi si astfel isi mentine vigoarea tenisistica ,varsta pe care o are nefiind un impediment de a se lua la ?tranta?cu adversari mai tineri decat el.

Felicitari organizatorilor si mulumiri tuturor celor care m-au incurajat si sustinut. Mulumiri aduc si partenerilor de antrenament fara de care nu puteam obtine asemenea rezultat. Faptul ca nu am participat la mai mule turnee anul acesta este o optiune personala care tine de varsta (am 53 de ani), de starea de sanatate si de urmarile care apar a doua zi datorita efortului din turneu.
Initial m-am inscris la Open, chiar daca media imi oferea dreptul de a participa la Amatori, dar pentru ca locurile erau limitate, am ramas la sugestia lui Gelu de a ramane la Amatori pentru a fi sigur ca joc. Nici nu m-am gandit macar ca voi ajunge in semifinale, nicidecum la cupe, pentru ca am vazut jucatori f. buni.
Pentru mine acest turneu este un record absolut, prin rezultat si prin capacitatea de a sustine fizic si psihic 13 meciuri intr-o zi. Am fost clar ajutat de Dumnezeu Caruia ii mulumesc si cred ca Mos Nicolae mi-a facut si mie un dar frumos: in primul rand ca am putut sa ma intalnesc cu multi prieteni din toata tara si apoi prin frumosul trofeu acordat.
Propunerea pe care o voi face este urmatoarea:
Acest turneu sa aiba un adevarat caracter de amatori prin impartirea pe categorii de varsta, sex si mai ales jucatorii sa fie nelegitimati (antrenori, divizionari etc).
Atunci lupta va fi echitabila.
Sarbatoarea Nasterii Domnului Iisus Hristos sa va aduca pace, lumina, sanatate si toata bucuria alaturi de cei dragi. La multi ani!

Si eu ma alatur acestor urari adresate castigatorului.Precizez ca domnul Dan Tecuschi a jucat mult timp la sectiunea open,a avut si rezultate notabile si la aceasta categorie.Ma bucur de rezultatul obtinut mai ales ca face parte dintre jucatorii old care se mentin acolo sus pe ”meterezele” tenisului de masa.Dansul are si marele avantaj ca la Brașov se antreneaza alaturi de multi jucatori valorosi si astfel isi mentine vigoarea tenisistica ,varsta pe care o are nefiind un impediment de a se lua la ”tranta”cu adversari mai tineri decat el.
Gabi,leatule ti-am simtit lipsa la acest turneu,poate interveneai in lupta pentru podium si trebuia[obligat] sa te felicit,cum de astfel primi 4 in mod special,iar locul 2 la A + O de jucatori aparatori !
OSHAA !!!

Felicitari Victor Kaposta pentru aceasta performanta.Ma bucur din suflet ca ai ajuns asa de sus.Trebuie insa sa recunosti ca ai avut si sansa pt ca nu am putut participat si eu,altfel erai scos de mult.C Pralea.

Si festivitatea de premiere pentru dl. Dinicescu....
multumesc mult dl. RAZVAN ,intodeauna urmaresc cu placere postarile dvs. dar dc nu am vazut distictiile AMATUR 2013.

am vrut să „trolez fin”, aveți dreptate...și n-am reușit.
vă rog să mă scuzați , am „trolat” cam grosolan.
?i felicit din toată inima pe TOȚI premianții din seara de 07.12.2013.
„să trăiască toată lumea...numa noi să nu murim!” :D :D :D
As avea o rugaminte sa asterni cateva randuri si despre cei inscrisi pe lista finala si nu s-au prezentat nici macar la sala,ce a ce a adus sa ramana acasa cei dornici cu speranta de a mai prinde un loc la acest festival,mega turneul anului!

Sper ca exista filmari cu semifinale si finale si alte meciuri dc nu... E turneul final doar...

As avea o rugaminte sa asterni cateva randuri si despre cei inscrisi pe lista finala si nu s-au prezentat nici macar la sala,ce a ce a adus sa ramana acasa cei dornici cu speranta de a mai prinde un loc la acest festival,mega turneul anului!
si despre cei care obisnuiesc sa vina dupa 2 ore de la inceperea grupei(FLORESCU din DEVA)

Felicitari Gelu!!
Cel mai bun turneu din anul acesta.Totul a fost de nota 10!!
Multumesc colegilor cara m-au sustinut tot meciul.La multi ani.

si despre cei care obisnuiesc sa vina dupa 2 ore de la inceperea grupei(FLORESCU din DEVA)
Nea Ioane,da CFR-eul in judecata ca ei sint de vina:crazy:;)
- - - Actualizat - - -
Felicitari Gelutu ai facut tot ce se putea omeneste sa fie un turneu cit mai bun;)
- - - Actualizat - - -
Felicitari lui Horia si lui Tiberiu (Viva)pentru vinul fiert oferit moca (sau amigo);)
- - - Actualizat - - -
Care a fost scorul finalei la open?
Strins....3-0 pentru Vio:)

Felicitari pentru acest Mega Turneu!!! Felicitari organizatorilor si castigatorilor:p (cei care organizeaza sau au organizat stiu ce munca titanica este la organizare cu atat mai mult la un Turneu Final). Felicitari Dan Tecuschi pentru accederea in Finala si mai mult ca ati si castigat-o:o BRAVOOO. Un bine meritat merit are si finalistul de la M-Ciuc care joaca cu iarba si sandwis si care a facut ceva victime(printre care si subsemnatul). Cat despre comentariile rautacioasa ale dl..... stie el ii doresc sa organizeze dansul un turneu sa vada cat este de "usor". Cred ca o mare vina o are Netty Sandu ca nu i-a prezis la horoscop lu Gelu ca in sala de la Sanpetru nu va fi caldura:cool: . La cum il stiu pe Gelu sigur pentru data viitoare sigur va gasi o sala care sa fie aproape la acelasi nivel cu Sala Sporturilor.

Nea Ioane,da CFR-eul in judecata ca ei sint de vina

De ani de zile trenurile intarzie dar se poate gandi si la alte solutii pt. a ajunge la timp mai ales dc studiezi mersul trenurilor .In timp ce colegi de grupa inghetau asteptandu-l la masa de joc ,omul era la clasa I la caldurica fiind sigur ca e incalzit sa joace 2 -3 meciuri consecutive.
NU MAI AVEA VOIE SA PARTICIPE LA CONCURS DL. ORGANIZATORI chiar dc colegii de grupa din amabilitate si -au dat acordul.

EMI si GELU va multumesc din suflet! Sper sa gasiti puterea de a trece peste toate obstacolele si sa mergem impreuna mai departe! Va spune asta unul care a avut aceleasi framantari si incertitudini pe care le traiti si voi acum!
SA NE DEA DUMNEZEU SANATATE !

"INTELEGETI GRESIT FENOMENUL AMATUR.
dl. DAN a dorit neaparat rezultat si consider cu 3 turnee OPEN la care a participat in 2013 nu a avut respect intai pt. dansul ca a jucat la amatori si pentru amatorii ca nu a jucat la OPEN iar in opinia mea nu avea loc pe nici-o lista"
Eu cred ca e invers :cool:
LASA-NEEE, LASA-NEE!!!!:lolno:
Hai scuze, nu de alta dar vin Sarbatorile si tre' sa fim mai buni.
Bravo Sorin!!! Scurt si la obiect!!! Sorin stie...:)

Un bine meritat merit are si finalistul de la M-Ciuc care joaca cu iarba si sandwis si care a facut ceva victime(printre care si subsemnatul). Cat despre comentariile rautacioasa ale dl..... stie el ii doresc sa organizeze dansul un turneu sa vada cat este de "usor". Cred ca o mare vina o are Netty Sandu ca nu i-a prezis la horoscop lu Gelu ca in sala de la Sanpetru nu va fi caldura . La cum il stiu pe Gelu sigur pentru data viitoare sigur va gasi o sala care sa fie aproape la acelasi nivel cu Sala Sporturilor.

dl. BONDOC ,ma numesc dinicescu cu minuscule si la ce nu ma pricep nu ma bag si nu va mai unflatii atata in pene cu organizarea dvs. sau ati folosit acest prilej sa va justificati infrangerea .Am crezut ca dupa turneul de la VOLUNTARI cand dl. SANDU va spus chestia cu ulcelele puteti juca si contra materialelor.

Felicitari organizatorilor!! A fost un turneu beeton;) bravoo Gelu(sultane),clujul s-a simtit minunat! O sa va onoram cu prezenta non stopppp- ,,da-te dracului,,(prietenii stiu de ce). Kri:D

Back
Sus