Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Dane chiar meritai o finala,esti un om si un jucator de bun simtMultumesc Luky pentru gandurile bune. As vrea sa transmit un mesaj catre toti pasionatii de tenis de masă.
Dragi prieteni, incercati sa vedeti in partenerul de joc din orice competitie sau antrenament un prieten si nu un dusman pe care trebuie sa-l taiati cu sabia. Aceste turnee trebuie sa ne apropie mai mult prin pasiunea noastra comuna, sa fim fericiti ca suntem sanatosi si ca putem sa desfasuram o activitate fizica. Ganditi-va la cei care nu pot face asemenea lucruri ca noi. Credeti ca stim sa jucam tenis de masă? Este o iluzie. Sa ne comparam cu jucatorii de super liga si mai sus si atunci vom vedea cat de departe suntem toti cei din AMATUR.
Pentru mine aceste turnee mi-au adus multi priteni cu care ma intalnesc cu drag, atat la competitii, cat si in orasele in care merg ca turist: Cluj, București, Constanța, Sibiu, Deva, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, etc.
Am fost in Franta si Germania si am putut sa vad atmosfera de prietenie din salile de joc unde am fost bine primit ca strain si unde erau jucatori f.f. buni. Am vazut pasionati de tenis la 70-75 de ani care jucau la o masa si erau fericiti. Aceasta va doresc si eu. Sa ajungeti la varste frumoase, sanatosi si sa puteti juca in continuare.
Acceptati orice stil de joc, mai ales ca fetele sunt aprobate ITTF. Fiecare cu "armele" si tehnica lui, ca in artele martiale orientale. Aceasta este frumusetea jocului: diversitatea care ne scapa de monotonie.
Nu subestimati partenerii, nu-i blamati si atunci veti vedea, v-o spun din experienta, ca veti avansa in tehnicile individuale. Ascultati de toti cei care va indruma de bine, care va observa de pe margine si tineti cont de sfaturile lor.
In incheiere inca o data Sarbatori fericite, La multi ani tuturor si joc bun in noul an !!!
Consider ca sunt dator cu niste explicatii referitoare la conditiile din sala de la Sinpetru nu pentru a cauta vinovati ,sau a arunca mitza in sacul altcuiva ci pentru a lamuri o situatie care vad ca este in fel si fel interpretata.Incerc sa fiu cit mai obiectiv cu putinta .Daca nimeni nu are curaj, voi sparge eu ghiata.
Cu toate eforturile organizatorilor, din pacate, aceasta frumoasa locatie din Sanpetru este dedicata fotbalului de sala.
Cele mai mari neajunsuri: FRIGUL si LUMINA extrem de proasta. Si, ca sa se puna capac la toate, mai marii locatiei ( de altfel gazde primitoare ) s-au luat dupa unii care au mai jucat aici si au scos banerele din unele ferestre lasand lumina sa patrunda in sala. Efectiv, dintr-o parte a meselor NU SE MAI VEDEA NIMIC.
Organizarea concursului a fost ok d.p.d.v. al fluentei, timpii morti fiind redusi la maxim. Felicitari!
Este adevarat ca s-a mai jucat in conditii chiar si mai proaste decat aici. Dar acest turneu a fost TURNEUL FINAL si meritam o mai mare consideratie.
In concluzie, cei de la Open au fost dezavantajati.
Bravo Gelu &Co!
Desi s-au spus multe referitor la acest turneu, numai la superlativ, tin sa imi manifest si eu aprecierea, in primul rand pentru eforturile depuse de echipa de organizatori, si in special de Gelu, dar si pentru conditiile deosebit de bune de joc (suprafata mare de joc pt. Open-isti, pardoseala curata si aderenta, mese de calitate, lumina artificiala adecvata, mancare, bere etc).
A fost un turneu impresionant, atat ca numar de paricipanti, dar in special ca organizare, ceea ce va face sa fie greu de depasit, si totodata, ar putea constitui un reper in buna organizare a turneelor de categorie A si A+.
Din punctul meu de vedere, cred ca a fost cel mai bine organizat turneu la care am participat!
,,Frig groaznic toata ziua si vizibilitate zero,,,.Daca sunt rautacios ca tine iti dau perfecta dreptate dar este valabila pentru sala de fumat unde am stat impreuna si am fumat citeva tigari bune.Si citindu-ti intreg prologul nu pot decit sa iti dau un sfat pe care multi organizatori se sfiiesc sa il dea unora ca tine care au deosebita placere sa scoata un intreg roman cu 2 sau cel putin 3 volume dintr-un turneu de 8-9 ore,m-ai stati si pe acasa si faceti pe masochisti la voi in garaj.,,,cand am ajuns acolo, am ramas socat cand am vazut ce conditii extraordinare au fost asigurate de Gelu si de colaboratorii lui.,,, , ,,,, Cat despre noi, cei de la open, ce sa spun ? Am trait una dintre cele mai neplacute experiente de cand sunt in Amatur.,,,, De la cei de la Open s-au ocupat numai ,,colaboratorii lui,,vroiai sa spui.A fost un turneu care a presupus mari eforturi de organizare, sunt convins de asta, avand in vedere nr enorm de participanti. Sunt sigur ca in sala sporturilor a fost totul ca la carte, pt ca pe la 21.00, cand am ajuns acolo, am ramas socat cand am vazut ce conditii extraordinare au fost asigurate de Gelu si de colaboratorii lui. Felicitari sincere pentru asta si tot respectul si aprecierea pentru munca enorma pe care a presupus-o organizarea unui astfel de turneu.
Cat despre noi, cei de la open, ce sa spun ? Am trait una dintre cele mai neplacute experiente de cand sunt in Amatur. Frig groaznic toata ziua si vizibilitate zero. Mi-a parut rau ca am plecat la un drum de vreo 700-800 de km dus-intors, in zi de Sf Nicolae, ca n-am stat cu familia in week end si ca am cheltuit o gramada de bani si nici macar nu am avut placerea de a ma simti bine jucand cateva partide frumoase de tenis, pt ca numai tenis nu a fost ce am jucat noi in conditiile alea. Fiecare isi asuma deciziile si asta voi face si eu, insa daca mi s-ar fi spus la ce sa ma astept, era foarte usor de ales pentru mine, indiferent de pasiunea mea: NU VENEAM, pt ca ar fi trebuit sa fiu masochist ca sa stiu ce conditii sunt si totusi sa vin.
Avand in vedere ca stiu ce eforturi fac organizatorii ca totul sa fie bine si ca muncesc enorm pt a organiza un asemenea concurs, pana acum nu cred ca am scris decat de bine despre toate locatiile in care am fost. Nu am cum sa fac asta acum: a fost o dezamagire mare sa fim chemati sa jucam in asemenea conditii si evident ca in viitor ma voi gandi bine inainte daca voi mai onora concursuri din Brașov.
Se zice ca daca taceai filozof ramineai.Exista un singur TURNEU FINAL cu aceiasi organizatori dar locatii diferite.Felicitari organizatorilor pentru turneul final Amatori desfasurat la Sala Sporturilor din Brașov.... referitor la cealalta categorie - Open , sunt TOTAL de acord cu ce a spus Radu Costica mai sus diferenta dintre cele 2 locatii fiind foarte mare ...
Oare cum putem denumi conditile din sala Sanpetru ?
O comparatie ar fi intre [CIOCOI VECHI SI NOI]
La turneul de vara aceasi patroni au castigat o suma frumusica in urma tenisului de masa,cu toate ca au facut multe mofturi si atunci !
Acele aeroterme daca functionau se putea asigura teperatura optima de concurs[ridicau costurile] si pierdeau siguranta castigului!
Au demontat benerele de la geamuri,sa nu aprinda toate luminile[econimie] la sange!
Daca se putea renuntau la mai multe,cu atat mai bine!cu cat ai mai
mult vrei mai mult!
Parca si haiduci din zilele noastre s-au schimbat,numai iau de la bogati si dau la saraci!IAU DE LA CINE POT FARE SA DEA LA NIMENI!!!
Asa ca cine are curajul sa ia piatra si sa arunce primul,in cazul in care e nivinovat si n-a patit nici odata sa fie pacalit!
Majoritatea nu stiti cat curaj si abnegatie a fost nevoie pentru organizarea acestui turneeu .
Sa fie clar sala a fost incalzita dar temperatura nu a ajuns la cerintele unui comfort de bun simt la primele ore,dupa care a fost mai bine 17-19 grade intre 1,5m si 3m,ca la nivelul solului era mai scazuta asta este altceva.dn. Gelu era ajutat daca era obligat sa scrie in prezentarea turneului despre incalzirea salii...cum am propus in repetate randuri, si cu ani in urma si pt. regulamentul din acest an.
spun asta pentru ca frigul e si dusmanul meu,
si poate nu e prea tarziu sa se introduca obligativitatea organizatorilor, in sezonul rece sa scrie in prezentarea turneului despre incalzirea salii,
motiv pentru care se va informa din timp si va lua masuri...sa nu pateasca cum a patit dn. Gelu nemeritat, si mai important pentru participanti...!
Cred ca pe prietenul tau il stiu ,sau daca nu sigur este unul din aceea care iesiau la o tigare in camera special amenajata unde temp era de 3-4 grade numai in tricou si in pantaloni scurtii si transpirati dupa care serveau o bere rece in holul salii la 21 grade,si eu am stat toata ziua in sala si nu am inghetat,si am vorbit cu f multi participanti maturi care dupa meci isi luau treningul si bluza si nu mai era frig,dar incaodata mentionez daca conditiile erau vitrege plecam de la eliminatori deja ,dar participantii nu au vrut,nici chiar finala nu au mai vrut sa o desfasoare la sala sportului.Si pe tine te sfatuiesc daca nu ai fost acolo sa te abtii de la comentarii,ceea ce faci denota un caracter de bagator de seama si eu am auzit cu totul altceva despre tine.Am avut ocazia sa vb cu un prieten care a participat la Open si mi-a zis ca a ajuns la spital cu o durere ingrozitoare de mijloc din cauza frigului din sala. Aici e clar vina organizatorilor ! Un turneu pregatit de atata timp si ei nu stiau care sunt conditiile din sala aia ? greu de crezut .. E vorba de turneul final - lucrurile trebuiau verificate din timp sa iasa totul ok. Se stie ca la tenis cele mai importante lucruri intr-o sala sunt incalzirea si lumina. Pe prietenul meu sigur nu-l incalzeste cu nimik scuza ca " proprietarii salii si-au batut joc de noi " - nu ei au organizat concursul.
Nu inteleg dc nu s-au mutat unele meciuri in sala sporturilor cand s-au observat conditiile din cealalta sala. Chiar daca se prelungea mai mult concursul, se juca baremi in conditii umane, macar unii dintre ei. ( macar meciurile din eliminatorii ).
Imi pare rau totusi ca nu am ajuns la brasov pt a vedea luminitele din centrul orasului, ca de astea din București m-am saturat!
Feri,sincer ti-a fost chiar asa frig in sala la Sinpetru,iar daca imi zici ca ti-o inghetat palinca in geanta apoi m-oi impusca cu o prastie.Este pacat, ca unii cauta doar cearta. Amaturul inseamna altceva.
Finala amatori Dan Tecuschi vs Tamas Jeno, vazuta din alt unghi
http://www.youtube.com/watch?v=84wJgnIPjmI
Inainte de minutul 1 (secunda 56) Jeno (Tamas) recunoaste un tus, ...cineva de pe margine intoarce scorul, spunand ca a fost lateral.
Felicitari ambilor finalisti!
http://www.youtube.com/watch?v=84wJgnIPjmI
Inainte de minutul 1 (secunda 56) Jeno (Tamas) recunoaste un tus, ...cineva de pe margine intoarce scorul, spunand ca a fost lateral.
Am vorbit cu Radu Costel,a înțeles greșeala organizatorilor,și la Turneul de la Brăila,?mi va da tricoul și medalia de Campion Județean - Galați,după ce voi intra în posesia lor, te voi contacta.Multumesc Manu,cu tine joc oricand.Cu altii nu o pot face ca :" imi stric mana ".Totusi sambata a fost premiat altcineva si acum banuiesc ca se asteapta sa-mi cersesc premiul pe la poArta nepaSarii.Sa-i spuna cineva lui Radu ca data asta a fost inTrecut.Indiferenta este esenta inuManuLui.
...
Aha deci daca nu am fost acolo nu pot sa-mi dau cu parerea ? Unii oameni nu prea au curaj sa-si exprime parerile aici pe forum, mai ales cand ele supara pe ORGANIZATORI. Ai raspuns tuturor celor care s-au plans intr-un mod "agresiv" si nu cred ca e cazul. Deobicei cand gresesti nu dai in victime si mai rauCred ca pe prietenul tau il stiu ,sau daca nu sigur este unul din aceea care iesiau la o tigare in camera special amenajata unde temp era de 3-4 grade numai in tricou si in pantaloni scurtii si transpirati dupa care serveau o bere rece in holul salii la 21 grade,si eu am stat toata ziua in sala si nu am inghetat,si am vorbit cu f multi participanti maturi care dupa meci isi luau treningul si bluza si nu mai era frig,dar incaodata mentionez daca conditiile erau vitrege plecam de la eliminatori deja ,dar participantii nu au vrut,nici chiar finala nu au mai vrut sa o desfasoare la sala sportului.Si pe tine te sfatuiesc daca nu ai fost acolo sa te abtii de la comentarii,ceea ce faci denota un caracter de bagator de seama si eu am auzit cu totul altceva despre tine.
Asa este!Hai sa explicam oamenilor cum au stat lucrurile. Am arbitrat meciul de pe margine pentru a nu deranja jucatorii in tarc. La mingea aceea am explicat ca mingea a sarit in lateral si a fost tus, nu s-a dus spre podea. Scorul nu a fost intors! Am acordat punct d-lui Tecuschi. Se poate vedea si din reactia ulterioara a d-lui Tecuschi ca ma aproba.