AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

Daca l ati fi vazut cum juca finala la Top tenis arena -dupa vreo 15 beri -si ceva palinca;
Cred ca a devenit imun la actiunea alcoolului.:D

Invitat de onoare al Galei Campionilor, d-l Viorel Chiurtu (Mangalia) a oficiat in stilul sau inconfundabil festivitatea de premiere.
Prezenta sa tonica, exprimarea fluenta, bogatia ideilor transmise au adus ca de fiecare data un plus de valoare acestei gale. Va multumesc, domnule Chiurtu!

Iar eu vă mulțumesc, domnule Bodeanu, pentru această mențiune, care a ?provocat? chiar în aceste momente o nouă clipă de inspirație. Se adaugă începând de acum la ?epopeea? AmaTur 2 strofe dedicate domnului Viorel Chiurtu 👏 👏 👏

...........................................................................................................................
...și uite așa începe să mă coste cartea asta din ce în ce mai mult :lol:

măcar ca să merite, ?âmboldiți-l? cumva pe domnul Chiurtu să ia și paleta în m?nă mai des.... că doar nu-i greu deloc, mai ales când ?iarba? e la discreție :lol:

Buna ziua. Cu cine pot sa iau legatura pentru premiul special care mi sa acordat sambata?. Eu am fost nevoit sa merg mai repede cu trenul la Cluj, si nu am putut sa stau pana la capat. Multumesc pentru intelegere. Va doresc tuturor sa aveti parte de un craciun fericit si un an nou fericit!.

Pentru premiul tau cu mine ar trebui sa vorbesti . Vaucherul tau este la Apian , iti spune el cum sa procedezi .
Te astept cu un telefon pentru detalii .

Toata stima pt efortul depus pt acest turneu.
O munca deosebita pt a putea tine fraiele unui turneu cu atatia competitori.

O mica remarca am, sper sa nu deranjez pe nimeni.

Cum se face cu o persoana care nu se regaseste pe listele de la open ( gr inferioare) este totusi prezent in clasamentul final cu 0 victorii, si apoi cu 20 puncte adaugate in clasamentul general?
Este OK.. ?

93 -- 106 0v gr.inf.
..........

Migea Cornel - Sibiu
Vladoiu Gelu - Brașov
Ban Peter - Cluj Napoca
Dinu Gheorghe - București
Ene Dragos - Ploiești
Balazs Gergo - Sfantu Gheorghe
-----------

1. Sterea Viorel, Ceacarescu Cristian, Garduli Silviu, Denes Ferenc, Micuda Mihai, Szasz Erno
2. Roman Iulian, Erdos Ferenc, Corcoz Costin, Panaitescu Stefan, Constantinescu Marius, Parnica Leonid
3. Gogu Gabriel, Fratea Aurel, Soare Valentin, Traistaru Marius, Balauca Cornel, Dumitru Gheorghe
4. Lungu Cosmin, Mocean Dan, Temelie Dragos, Macovei Liviu, Leolea Andrei, Ene Dragos
5. Boaca Valentin, Lazaroiu Adrian, Morosanu Vasile, Pizlaru Ionel, Sipos Ferenc, Valceanu Daniel
6. Roman Bogdan, Bozga Lucian, Ion Marius, Micu Cosmin, Govoreanu Florin, Navacioiu Marian
7. Enciu Alexandru, Hagatis Andrei, Zamfir Ionel, Mostovoi Andrei, Pitac Ovidiu, Giol Mihai, Dumitru Lazar
8. Farkas Gabor, Stanciu Silviu, Corbu Sorin, Mitzea Alexandru, Filimon Bogdan, Iancu George, Mureșan Iulian
9. Toma Florin, Maxim Valentin, Zidar Victor, Popescu Valentin, Vasiliu Remus, Holban Dumitru, Vardi Dan
10. Frant Nicusor, Motoroi Costin, Marcu Vasile, Sferlea Marius, David Dorin, Bedo Norbert, Draganescu Viorel
11. Marinescu Razvan, Radu Costica, Carpovici Boris, Sorescu Deian, Migea Cornel, Marandici Adrian, Iusan Mircea
12. Apian Florin, Leorda Rares, Dumbrava Nicolae, Nemaciuc Mihai, Suditu Andrei, Vaduva Gabriel, Balazs Lorant
13. Sipos Nandor, Sicoe Rodica, Farcas Vlad, Dinca Dorinel, Birligea Gabriel, Dinu Gheorghe, Hotico Ciprian
14. Nascu Serban, Bocaniala Norocel, Meszar Razvan, Aftenii Daniel, Bularda Iulian, Lorincz Jozsef, Danila Claudiu
15. Avram Victor, Cozma Catalin, Vranceanu Mihai, Simion Boby, Dinicescu Ion, Calin Mihai, Balazs Gergo
16. Bodeanu Mihai, Florescu Eleodor, Popa Bogdan, Raducan Bogdan, Ban Peter, David Madalina, Dragan Valentin

regards.

Campionii AmaTuR 2013:

Campion National Amatur:

Sterea Viorel Constanța

Campionii pe judete:

Jud Nume si prenume Localitate

AB Sicoe Rodica Cugir

AG Toma Florin Pitești

AR Roman Bogdan Arad

B Lungu Cosmin București

BC Serban Liviu Onesti

BH Sferlea Marius Oradea

BN Apian Florin Bistrița

BR Ion Marius Brăila

BT Balauca Cornel Botoșani

BV Roman Iulian Brașov

BZ Holban Dumitru Buzău

CJ Gogu Gabriel Cluj Napoca

CL Stanciu Silviu Călărași

CS Frant Nicusor Resita

CT Fratea Aurel Constanța

CV Olah Oliver Sfantu Gheorghe

DB Lazaroiu Adrian Targoviște

DJ Raducan Bogdan Craiova

GJ Cruceru Sergiu Targu Jiu

GL Bocaniala Norocel Galați

GR Dena Corneliu Giurgiu

HD Florescu Eleodor Deva

HR Erdos Ferenc Miercurea Ciuc

IL Enciu Alexandru Slobozia

IS Cretu Florin Iași

MH Gheorghe Nicu Drobeta Tr Severin

MM Catricicau Adrian Baia Mare

MS Farkas Gabor Targu Mureș

NT Dumitrescu Dan Piatra Neamț

PH Bozga Lucian Baicoi

SB Temelie Dragos Sibiu

SM Bilanici Mircea Satu Mare

SV Cozma Catalin Fălticeni

TL Manea Mihaita Tulcea

TM Popa Bogdan Timișoara

TR Moise Mihai Alexandria

VL Barbu Dan Ramnicu Valcea

VN Corcoz Costin Focșani

VS David Dorin Barlad

TURNEUL "CAMPIONILOR" 7 decembrie 2013 - Brașov

TURNEUL "CAMPIONILOR" 7 decembrie 2013 - Brașov

Nea Ioane de azi inainte nu mai esti prietenul meu,numai eu sint prietenul tau:think:
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
O dedicatie pentru Gelu ,Nea Ion si pentru toti amaturistii;)

Turneul Campionilor Brașov 07.12.2013 in imagini - I

Turneul Campionilor Brașov 07.12.2013 in imagini - I

"Turneul Campionilor" - AMATUR - Brașov 07.12.2013 in imagini - I

"Turneul Campionilor" - AMATUR - Brașov 07.12.2013 in imagini - II

"Turneul Campionilor" - AMATUR - Brașov 07.12.2013 in imagini - III

"Turneul Campionilor" - AMATUR - Brașov 07.12.2013 in imagini - IV

- - - Actualizat - - -
"Turneul Campionilor" - AMATUR - Brașov 07.12.2013 in imagini - V

- - - Actualizat - - -
Turneul Campionilor- AMATUR - Brașov 07.12.2013 in imagini - VI

Turneul Campionilor- Brașov 07.12.2013 - VII - Festivitatea de premiere

Turneul Campionilor- Brașov 07.12.2013 - VII - Festivitatea de premiere

Festivitatea de premiere

Ultima editare de un moderator:
In legatura cu "jocul "d-lui TAMAS mi-a raspuns "avocatul " domniei sale ,probabil ca se simte cu musca pe caciula !?

Felicitari tuturor celor implicati in organizarea celui mai mare turneu de tenis de masă amaturist din tara de pana acum.Intradevar a fost cam frig la Open, in sala din Sanpetru dar consider ca asta o sa se uite la un moment dat si o sa ramana amintirea frumoasa ca ne-am intalnit cei mai buni tenismeni la acest concurs de gala numit "Turneul Final". A fost o ocazie foarte frumoasa se ne intalnim in prag de sarbatori cu foarte multi amaturisti din toate colturile tarii,sa radem,sa ne simtim bine,sa vedem fiecare ce a mai facut si nu in ultimul rand sa ne duelam la masa de tenis de masă.Nu in ultimul rand doresc sa felicit toti participantii,fiecare a avut un rol foarte mare in acest turneu frumos dar si celor de pe podium( pe aceasta cale il felicit pe colegul meu Aradean care a tinut sus steagul zonei noastre si anume Roman Bogdan ).

In sala din Sanpetru mi-am uitat o paleta - lemn chinezesc ieftin cu o fata soft si una ox ( Dr. Neubauer super block ) pe una din mesele centrale langa fileu cand s-a jucat eliminatoriile ( primii 32 ).... daca are cineva mai multe informatii rog frumos sa ma anunte.Va multumesc frumos si Sarbatori Fericite la toti!

Am așteptat două zile pentru a se mai domoli tăvalugul, de altfel firesc, al postărilor referitor la impresiile despre acest megaturneu. Aș vrea să vă reamintesc, că printre cei aproape trei sute de participanți, o prezență discretă si totusi care m-a marcat profund, a fost cea a Gabrielei Constantin. S-a mai discutat in preambulul turneului despre dansa si spre norocul meu sorții ne-au repartizat in aceeasi grupă inferioară. Acest SUPER OM este un model de sportivitate, voință și tărie sufletească, cum rar mai gasești! Soarta i-a hărăzit un handicap sever, pe care însă cu o perseverență nemaivăzută, a reușit să-l modeleze și să-l adapteze extraordinar tenisului de masă. Am privit-o cum joacă și am simțit că mi se pune un nod în g?t, caci ceea ce a arătat la masă, a fost peste puterea mea de înțelegere! înainte de începerea meciului, și-a atenționat partenerii de joc asupra faptului că dorește ca fiecare să dea tot ce are mai bun în jocul impotriva ei.Aceasta este atitudinea ce definește clar extraordinarul caracter și ambiția Gabrielei. în consecință, fiecare competitor din grupă a jucat la maximul posibilităților sale, prin aceasta arăt?ndu-și respectul față de acest OM cu totul deosebit. Dacă nu mă înșel, printre altele, în grupe a avut o victorie și două înfrângeri cu 3-2 la adversari mai bine cotați, aceștia din urmă trebuind să transpire serios pentru victorie. La meciul câștigat s-a bucurat discret, la cele pierdute, ca mai toți învinșii a fost tristă, dar potrivit firii ei, explicațiile înfrângerii nu au avut vreo legătură cu handicapul ei. Vinovate au fost doar propriile lovituri nereușite!
După meci am dat mana cu ea, și în strangerea ei, aparent firavă, am găsit tot ceea ce o definește pe Gabriela Constantin, putere, caracter, permanenta voință de autodepășire și dragostea față de sportul care a consacrat-o. Să-i dea Dumnezeu sănătate... căci ambiție și voință are mai multă decăt toată Sala sporturilor!!!

Consider ca atat Gabriela cat si alti colegi de-ai nostri in ale tenisului de masa, si colegi de suferinta ai ei, merita mai mult decat respectul si consideratia noastra ..... Cand ma aflu in preajma acestora, nu le urmaresc neaparat felul in care joaca, le urmaresc bucuria de pe fete, efortul pe care il depun pentru a fi alaturi de ceilalti amaturisti, uniti de aceesi dragoste: Tenisul de masa ! Respect !

Back
Sus