D
dantim
Guest
Locul 61 la amatori?Domnule Daniel Berov ce s a intamplat???????
V au dat bere fara alcool?
Erati favorit la locul I.
Chiar in halul asta nu cred ca am fost favorit

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Locul 61 la amatori?Domnule Daniel Berov ce s a intamplat???????
V au dat bere fara alcool?
Erati favorit la locul I.
Fotbalul se joaca pe goluri si tenisul de masa pe puncte. Iar atat timp cat se castiga prin mijloace regulamentare sa fie clar, NIMIC NU E ANTIJOC!Turneul foarte bine organizat, bravo GELU! Am un gust amar cum a putut cu un asemenea antijoc sa ajunga in finala de la amatori acest domn TAMAS ? Urat , foarte urat!!!
Intradevar , trebuie sa stii ceva tenis sa`l invingi pe domnul Tamas, eu imi aduc aminte ca l-am invins acum 2 ani la Cluj , dar am dat topspin pana mi-a cazut mana jos, cred ca daca mai era nevoie sa mai jucam un set nu mai faceam fataFotbalul se joaca pe goluri si tenisul de masa pe puncte. Iar atat timp cat se castiga prin mijloace regulamentare sa fie clar, NIMIC NU E ANTIJOC!
Cineva mult mai destept decat mine, spunea ca pentru a castiga in teniusul de masa, trebuie sa joci ceea ce nu stie adversarul! Iar daca ceea ce el nu stie reprezinta totodata ceea ce stii tu cel mai bine...
Prin faptul ca blochezi toate atacurile adversarului, il plimbi pana ce exasperat nu mai rationeaza si greseste in serie, tine de o rabdare si de o putere de concentrare iesita din comun! Ceea ce face Tamas Nagy Jenő, e un stil de aparare foarte neobisnuit, si de aceea greu de descifrat, fiind accesibil doar celor ce stiu foarte mult tenis de masă! Imi pare rau ca in nestiinta si infatuarea lor, multi cu capul mare dupa o infrangere usturatoare in fata unui ierbar, in loc de o analiza la rece a jocului, nu au de gand sa coboare din propriul lor turn de fildes pe care au scris cu propria lor mana SUPER ATACANT TOPSPINAR, pozeaza in victime, neincearcand nici macar ulterior sa inteleaga ce s-a intamplat la masa de joc!!! E mai usor sa cataloghezi scurt, dom-le la un asemenea ANTIJOC n-ai ce face!!!
Stimate Darmaz Ion, ANTIJOC e cu totul altceva decat ceea ce credeti dumneavoastra, inseamna sicanarea adversarului cu fel de fel de trucuri cum ar fi stergerea cu prosopul la fiecare punct, legatul sireturilor in momentul in care tu vrei sa servesti, choouri racnite atunci cand tu ai gresit punctul, scor tinut intentionat anapoda, serve din mana scoase din tolba armelor secrete la final de set, minge udata intentionat cu transpiratie inainte de a servi, tusuri inventate sau negate atunci cand le-a vazut o sala intreaga...si multe alte astfel de procedee cu care ne intalnim la mai tot pasul!!!
Daca cineva, acum cativa ani a avut fobia ierbarilor, atunci acesta a fost domnul Dan Tecuschi. Datorita atitudinii sale pozitive, cu multa rabdare si cu munca, a atins acel nivel de inteligenta a jocului care coroborata cu o mana de maestru, ii permite ca acum sa manance ierbari pe paine! Toata stima fata de asa o atitudine, caci acesta este motorul tenisului de masa!
Intorcandu-ne la oile noastre, trebuie sa va spun ca si eu sunt nevoit sa simt un gust amar,... cum de mai exista oameni care gandesc ca dumneavoastra? Urat, foarte urat!
Cu stima...
Diplomele si medaliile care nu au fost inmanate la Brașov sa afla la coordonatorii zonali. Asadar, d-vs le veti gasi la mine.Diploma de campion judetean -de unde o pot ridica ,daca nu va suparati domnule Dan?
N am putut ajunge la Brașov.
Turneul foarte bine organizat, bravo GELU! Am un gust amar cum a putut cu un asemenea antijoc sa ajunga in finala de la amatori acest domn TAMAS ? Urat , foarte urat!!!