mateidumitru
senior
Locul 61 la amatori?Domnule Daniel Berov ce s a intamplat???????
V au dat bere fara alcool?
Erati favorit la locul I.
A fost bere prea putina si nu s-a putut concentra

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Locul 61 la amatori?Domnule Daniel Berov ce s a intamplat???????
V au dat bere fara alcool?
Erati favorit la locul I.
Invitat de onoare al Galei Campionilor, d-l Viorel Chiurtu (Mangalia) a oficiat in stilul sau inconfundabil festivitatea de premiere.
Prezenta sa tonica, exprimarea fluenta, bogatia ideilor transmise au adus ca de fiecare data un plus de valoare acestei gale. Va multumesc, domnule Chiurtu!
Buna ziua. Cu cine pot sa iau legatura pentru premiul special care mi sa acordat sambata?. Eu am fost nevoit sa merg mai repede cu trenul la Cluj, si nu am putut sa stau pana la capat. Multumesc pentru intelegere. Va doresc tuturor sa aveti parte de un craciun fericit si un an nou fericit!.
cititi postul 852 dl din ALEXANDRIA.
finala la open o are cineva?
Am așteptat două zile pentru a se mai domoli tăvalugul, de altfel firesc, al postărilor referitor la impresiile despre acest megaturneu. Aș vrea să vă reamintesc, că printre cei aproape trei sute de participanți, o prezență discretă si totusi care m-a marcat profund, a fost cea a Gabrielei Constantin. S-a mai discutat in preambulul turneului despre dansa si spre norocul meu sorții ne-au repartizat in aceeasi grupă inferioară. Acest SUPER OM este un model de sportivitate, voință și tărie sufletească, cum rar mai gasești! Soarta i-a hărăzit un handicap sever, pe care însă cu o perseverență nemaivăzută, a reușit să-l modeleze și să-l adapteze extraordinar tenisului de masă. Am privit-o cum joacă și am simțit că mi se pune un nod în g?t, caci ceea ce a arătat la masă, a fost peste puterea mea de înțelegere! înainte de începerea meciului, și-a atenționat partenerii de joc asupra faptului că dorește ca fiecare să dea tot ce are mai bun în jocul impotriva ei.Aceasta este atitudinea ce definește clar extraordinarul caracter și ambiția Gabrielei. în consecință, fiecare competitor din grupă a jucat la maximul posibilităților sale, prin aceasta arăt?ndu-și respectul față de acest OM cu totul deosebit. Dacă nu mă înșel, printre altele, în grupe a avut o victorie și două înfrângeri cu 3-2 la adversari mai bine cotați, aceștia din urmă trebuind să transpire serios pentru victorie. La meciul câștigat s-a bucurat discret, la cele pierdute, ca mai toți învinșii a fost tristă, dar potrivit firii ei, explicațiile înfrângerii nu au avut vreo legătură cu handicapul ei. Vinovate au fost doar propriile lovituri nereușite!
După meci am dat mana cu ea, și în strangerea ei, aparent firavă, am găsit tot ceea ce o definește pe Gabriela Constantin, putere, caracter, permanenta voință de autodepășire și dragostea față de sportul care a consacrat-o. Să-i dea Dumnezeu sănătate... căci ambiție și voință are mai multă decăt toată Sala sporturilor!!!
![]()