ÎNCHIS fete patrate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
sal. ai mp ..
- - - Actualizat - - -
salut. vreau sa cumpar:
Tibhar Vari Spin 2.0 si un TIBHAR SINUS SOUND 2.2.

salut te rog sa trimiti adresa pe mp pentru expedierea coletului
- - - Actualizat - - -
vindut tibhar vari spin d tex 1,5

noroc.ma intereseaza si pe mine YASAKA MARK V 2.0 rosie si YASAKA MARK V GPS 2.0 neagra. aveti?

Am ridicat azi(ieri) fața cumpărată, totul este în regulă, vânzătorul este serios(am și plătit în avans). Mulțumesc.
O să vă dau calificativ când mă lasă sistemul(am mai avut de dat ieri unul).

Dacă o să mai aveți BlueFire M2/M3 neagră 2.0mm în viitorul apropiat, o să vă contactez din nou(după ce probez fața aceasta sper că îmi voi face o părere depsre a doua față pe care trebuie să mi-o cumpăr). Sau chiar puteți să mă anunțați printr-un mesaj dacă vă rog.

Actualizat
- - - Actualizat - - -
Am ridicat azi(ieri) fața cumpărată, totul este în regulă, vânzătorul este serios(am și plătit în avans). Mulțumesc.
O să vă dau calificativ când mă lasă sistemul(am mai avut de dat ieri unul).

Dacă o să mai aveți BlueFire M2/M3 neagră 2.0mm în viitorul apropiat, o să vă contactez din nou(după ce probez fața aceasta sper că îmi voi face o părere depsre a doua față pe care trebuie să mi-o cumpăr). Sau chiar puteți să mă anunțați printr-un mesaj dacă vă rog.

Mult succes

Buna ziua,va pot oferi 50 RON pe o fata tibhar nimbus soft cu burete de 1.8,daca sunteti de acord.o puteti trimite prin posta romana?

Buna ziua,va pot oferi 50 RON pe o fata tibhar nimbus soft cu burete de 1.8,daca sunteti de acord.o puteti trimite prin posta romana?
nu mai fac nicio reducere, sunt deja reduse
- - - Actualizat - - -
VINDUT TIBHAR EVOLUTION EL-P 2,0 SI MAX
- - - Actualizat - - -
vindut tibhar genius + optimum saund 1per max
- - - Actualizat - - -
valabil

Actulizare joola samba
- - - Actualizat - - -
ADAUGAT PRODUSE JOLA SAMBA PLUS ----DOPNIC BLUFIRE M3

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus