ÎNCHIS fete patrate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vă rog să-mi trimiteți o pereche de fețe Tibhar!
V-am trimis un mesaj privat cu modelul și grosimea dar și adresa mea.
Mulțumesc.

A ajuns coletul,totul este așa cum am cerut.recomand tuturor,user f serios,multumesc mult.o zi buna.

TIBHAR EVOLUTION EL-P--------1,7-1,8-1per------1,9-2,0-1per-----------------100/BUC
Buna ziua.
TIBHAR EVOLUTION MX-P aveti ?Daca aveti astept un MP.
Multumesc.

Salut scuze am gresit ma uit si daca am2,0 trimit azi prin courier rapid miine le aveti platesc eu transportul,iar daca nu mai am puteti sa le returnati urmind ca eu sa va inapoez banii inclusiv pe transport

- - - Actualizat - - -

am si de 2,0 astept un nr de tel sau va rog sa ma sunati ca sa stiu ce sa fac

Salut scuze am gresit ma uit si daca am2,0 trimit azi prin courier rapid miine le aveti platesc eu transportul,iar daca nu mai am puteti sa le returnati urmind ca eu sa va inapoez banii inclusiv pe transport

- - - Actualizat - - -

am si de 2,0 astept un nr de tel sau va rog sa ma sunati ca sa stiu ce sa fac

Vanzator de nota 10+,mai rar asa ceva......
Cred ca cei cu magazinele on line strang putin din dinti si se tot intreaba .....cine o fi ,cine o fi????
Tine tot asa Mitica tot forumul o sa fie la tine....

Draga domnule nu am facut aceasta remarca despre marime ca as dori sa le trimit inapoi asta e maigresesc si cei de la NASSA dar noi.Lasa-le asa ca am sa le pun pe un lemn la copii la pretul asta mai comentam.CU STIMA si sper ca nu v-ati suparat de remarca,eu va stiu de baiat serios.

Mulțumesc pentru fețele Yasaka Rakza 7 soft. Au ajuns în mai puțin de 24 h, sunt OK!
Vânzătorul s-a dovedit a fi o persoană foarte serioasă, fapt pentru care îl recomand oricărei persoane interesate de produsele d-lui.
O zi bună tuturor!

Buna ziua. m-ar interesa daca puteti aduce si la ce pret, Tibhar Grass Dtecs OX rosu.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus